Mint Butterfield Svet24.si

Izginila hčerka ameriškega milijarderja, ...

duša Svet24.si

Pogovori s pokojnimi ne izčrpajo, ampak pomirijo

gašper bedenčič Necenzurirano

Tonin in Žakelj na policijo prinesla tudi ...

milan kucan sr Reporter.si

Razvnete strasti v SD: Milana Kučana razkuril ...

popovic Ekipa24.si

Velika drama kapetana Celja: Po tekmi z Domžalami...

Ansambel Igor in zlati zvoki Revija Stop

»Vse dni, vse noči« igrajo že lepih 32 let

luka doncic Ekipa24.si

Luka Dončić je postal del izbrancev in podpisal ...

nu
nu
1 12.10.2019 01:24:55

VRHUNSKO! Pisal je nogometašu, ki v igrici 'Manager' ne dosega golov ... IN DOBIL ODGOVOR

Da je igralec po imenu Fitzy dejansko pisal nogometašu, z učinkom katerega v računalniški igrici ni bil zadovoljen, je bizarno. Da pa mu je nogometaš odgovoril in dal nasvet, pa je briljantno. Vrhunsko.

Fitzy se je lotil priljubljenega Football Managerja. Izbral je drugoligaško ekipo, s katero je želel napredovati, se uvrstiti v prvo ligo. Odločil se je za francoski Lens, ki ima dolgo tradicijo, bogato zgodovino in sijajne navijače. V sezoni 1997/98 je bil francoski prvak, danes je drugoligaš.

No, stvari niso šle po načrtu. Lens je slabo začel, glavni napadalec Cristian Lopez pa nikakor ni našel poti do nasprotne mreže. "Igral je izjemno slabo. Morda je bila kriva tudi moja taktika," pravi Fitzy, ki je po spletu iskal informacije o svojem klubu in ugotovil, da ima Lopez odprt twitter profil. Poslal mu je privatno sporočilo, vprašal ga je, zakaj v igrici ne dosega golov. Nemara bolj za šalo, kot zares, pa vendarle. Niti v sanjah ni pričakoval, da mu bo španski nogometaš odgovoril.

cristian lopez 1


Že naslednje jutro je dobil odgovor: "Ponudi mi bonus za gole ali pa me za dve tekmi pusti na rezervni klopi. Videl boš, kako se bom razjezil in začel zadevati."

"Bilo je zabavno, ker je takoj odgovoril. Pravzaprav nikoli nisem pomislil na bonus za gole. Odtlej sem uporabljal to taktiko. To je bil izjemno uporaben nasvet," priznava Fitzy, ki kljub vsemu Lopeza v igrici ni uspel dovolj dobro motivirati. "Začelo mi je zmanjkovati denarja, zato sem ga najprej posodil in pozneje prodal."

Lopez je sicer začel pri Alicanteju, potem pa se je preizkušal celo pri madridskem Realu. Zadetke je dosegal za drugo moštvo galaktikov, prave priložnosti pa ni dobil. Niti v Valencii, niti v angleškem Huddersfieldu. Preboj mu je uspel v Romuniji, pri Cluju, potem je branil barve francoskih Lensa in Angersa, zdaj pa igra v Savdski Arabiji.

cristian lopez 2

Članki iz rubrike