Klemen Jaklič Svet24.si

Ustavni sodnik Jaklič trdi, da ni potreboval ...

Naj blok stoji na Pavšičevi ulici Svet24.si

Foto: Ponovno izbrali najlepši blok v Ljubljani

Damjan Žugelj Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo ...

zala tomasic Reporter.si

Janšev propagandist Tomašič zlorablja Nova24TV ...

rudiger Ekipa24.si

Genialno! Rüdiger vratarju Reala pomagal pred ...

femme-fatale, femme-fatale-2023 Njena.si

Skrito v raju: Igralka blestela na fotografiranju ...

elsnik Ekipa24.si

Uh, kakšne besede! Kapetan Olimpije Elšnik po ...

nu
nu
0 06.10.2019 17:04:57

Adrie ni več. RAZKRIVAMO, kdo bo peljal reprezentanco v Skopje. Morda vas bo izbira PRESENETILA!

Slovensko nogometno reprezentanco v naslednjem tednu čakata super pomembni tekmi v boju za nastop na evropskem prvenstvu, ki ga bo prihodnje leto gostilo 12 mest iz 12 različnih držav.

Slovenija je v kvalifikacijski skupini G po šestih krogih na drugem mestu, ki bi ji ob koncu jeseni prineslo nastop na Euru. Prvouvrščena Poljska ima 13 točk, tretja Avstrija 10, Severna Makedonija in Izrael pa po osem. Latvija je brez točk.

Varovanci selektorja Matjaža Keka v četrtek gostujejo pri Severni Makedoniji v Skopju, v nedeljo pa v Stožicah v bržčas odločilni tekmi gostijo Avstrijo. V novembrskem terminu bo Slovenija igrala še z Latvijo doma in s Poljsko v gosteh.

Slovenske nogometaše je doslej na gostovanja vselej peljala Adria Airways, slovenska letalska družba, ki je nedavno klavrno končala svojo pot. Kot mnogi drugi se je morala tudi slovenska izbrana vrsta znajti po svoje in gostovanje v Skopju na novo organizirati preko noči.

enter air


Veljaki NZS so rešitev našli pri domala povsem neznani poljski letalski družbi Enter Air, ki je sicer specializirana za čarterske polete. Poljaki, ki v športnem pogledu Slovencem izjemno pogosto križajo pot, navsezadnje so tudi tekmeci v teh kvalifikacijah, bodo Jana Oblaka, Josipa Iličića in soigralce v dobro uro z letalom oddaljeno Skopje odpeljali z letalom Boeing 737-800, ki sprejme 189 potnikov.

Jeklena ptica se bo z ljubljanskega letališča dvignila v sredo ob 11. uri. Isti dan ob 18.30 bo Slovenija na stadionu Toše Proeski tudi trenirala.

Značke: slovenija, letalo

Članki iz rubrike