jernej tozon Dobra karma

Napoved: do poletja 2023 se bo Čuku Jerneju ...

PinkBlackGreen_FINAL Svet24.si

RAZKRITO: S tem telefonom boste dobili največ za ...

planet1 - foto jaka koren Svet24.si

Najprej se je videlo iz vesolja, kar zdaj ...

čelik7 Svet24.si

Pavle Čelik: »Državljani se zavedajo svojih ...

kuzma, korona-virus, meja, mejni-prehod Necenzurirano

Ko te izsiljuje Dunaj, se ti stoži po Bruslju

jelena karleuša Odkrito.si

Ljubil naj bi jo znan turški igralec!

Šerbi Njena.si

Naprodaj hiša pokojne Šerbi

nu
nu
2 06.10.2019 14:31:26

AAAAJMOOOO! Mamić minulo noč PROSLAVIL tretjo obtožnico, videoposnetek je USPEŠNICA (VIDEO)

Razvpiti Zdravko Mamić je na svoj način 'proslavil' še tretjo obtožnico, ki jo je proti njemu potrdilo Sodišče v Osijeku.

Mesto Zagreb v obtožnici toži Mamića, da je med letoma 2002 in 2007, ko je opravljal različne funkcije v Dinamu, klub oškodoval za 16,7 milijonov kun (2,28 milijona evrov). Denar, ki ga je potem porabil za osebne namene, naj bi z Dinamovega računa dvignil v Celovcu.

No, begunca Mamića, ki se pred hrvaško roko pravice že dalj časa skriva v BiH, tretja obtožnica ni pretirano vrgla s tira, pravzaprav ga sploh ne skrbi. Celo več, novo poglavje sodnega procesa proti njemu je proslavil povsem v svojem slogu. V sarajevskem gostišču Vinarija Topich se je v trenutku zanosa povzpel na mizo in skupaj z glasbeniki, ki so ga obkrožali, ter ostalimi gosti, ki so ga bodrili, z mikrofonom v roki zapel uspešnico Mitra Mirića 'Ne može nam nitko ništa' (Nihče nam nič ne more).V odličnem vzdušju si je Mamić dal duška, kar smo od njega že vajeni. Gostišče je na svoji facebook strani objavil videoposnetek Mamićevega prepevanja. Čeprav ga je kmalu umaknil, je ta že preplavil svetovni splet.

Spomnimo: Sodišče v Osijeku je že prej obsodilo Mamića na šest in pol let zapora. Druga obtožnica iz 21. maja ga bremeni, da je oškodoval Dinamo za 27 milijonov evrov.

Članki iz rubrike