pogreb, šala Svet24.si

VIDEO: Med pogrebom se je 'oglasil' iz krste in ...

aleksander, saša, brez oči Svet24.si

FOTO: Saša se je rodil brez oči in je na svetu ...

par Svet24.si

Čarobna palčka za lepo zvezo: pogled v zvezde

nataša švikart Svet24.si

Predsednica društva Maus zbran dobrodelni denar ...

dreamstime_m_47152255 Odkrito.si

Preprosti jogijski gibi za vidno pomlajevanje ...

natalija Njena.si

Na Kmetijo prihaja presenečenje letošnje sezone!

rene-žunič Njena.si

Razkrivamo ozadje poskusa umora partnerja Nejca ...

nu
nu
2 06.10.2019 14:31:26

AAAAJMOOOO! Mamić minulo noč PROSLAVIL tretjo obtožnico, videoposnetek je USPEŠNICA (VIDEO)

Razvpiti Zdravko Mamić je na svoj način 'proslavil' še tretjo obtožnico, ki jo je proti njemu potrdilo Sodišče v Osijeku.

Mesto Zagreb v obtožnici toži Mamića, da je med letoma 2002 in 2007, ko je opravljal različne funkcije v Dinamu, klub oškodoval za 16,7 milijonov kun (2,28 milijona evrov). Denar, ki ga je potem porabil za osebne namene, naj bi z Dinamovega računa dvignil v Celovcu.

No, begunca Mamića, ki se pred hrvaško roko pravice že dalj časa skriva v BiH, tretja obtožnica ni pretirano vrgla s tira, pravzaprav ga sploh ne skrbi. Celo več, novo poglavje sodnega procesa proti njemu je proslavil povsem v svojem slogu. V sarajevskem gostišču Vinarija Topich se je v trenutku zanosa povzpel na mizo in skupaj z glasbeniki, ki so ga obkrožali, ter ostalimi gosti, ki so ga bodrili, z mikrofonom v roki zapel uspešnico Mitra Mirića 'Ne može nam nitko ništa' (Nihče nam nič ne more).V odličnem vzdušju si je Mamić dal duška, kar smo od njega že vajeni. Gostišče je na svoji facebook strani objavil videoposnetek Mamićevega prepevanja. Čeprav ga je kmalu umaknil, je ta že preplavil svetovni splet.

Spomnimo: Sodišče v Osijeku je že prej obsodilo Mamića na šest in pol let zapora. Druga obtožnica iz 21. maja ga bremeni, da je oškodoval Dinamo za 27 milijonov evrov.

Članki iz rubrike