alex volasko Dobra karma

Najlepši slovenski zvezdniški par gre končno ...

HUAWEI_P40_0021 Svet24.si

Pet razlogov, zakaj izbrati Huawei P40 lite

špela trafela Svet24.si

Mlada znanstvenica, ki ne zna lenariti in odkriva ...

z najo Svet24.si

»Kdo ima v tem sistemu posebne potrebe: naši ...

kuzma, korona-virus, meja, mejni-prehod Necenzurirano

Ko te izsiljuje Dunaj, se ti stoži po Bruslju

jelena karleuša Odkrito.si

Ljubil naj bi jo znan turški igralec!

jurij zrnec Njena.si

Jurij Zrnec na novi fotografiji popolnoma ...

nu
nu
8 06.10.2019 13:42:37

Milanič po tekmi z Muro 'UBIL' svojega VAROVANCA: Ne moremo biti zadovoljni s tem, KAR DELA!

Grega Wernig
Hude kritike Darka Milaniča na račun svojega nogometaša.

Trener Maribora Darko Milanič je bil po tekmi z Muro zelo zadovoljen s predstavo svojih nogometašev. Kot je poudaril sam, so za popolno veselje manjkali le zadetki v črno-beli mreži. Strateg vijoličastih je pohvalil številne svoje varovance, a enega je pokritiziral. In to močno pokritiziral. Kar sam od sebe. 

Milanič je namreč na novinarski konferenci prejel vprašanje, kako ocenjuje napredek Nemanje Mitrovića od prihoda v Ljudski vrt to danes. "Nemanja je igral odlično. Pravi štoper. Zelo sem zadovoljen z njim. Upa si priti visoko, upa si priti blizu igralca, sili obrambo visoko," je Milanič hvalil Mitrovića. 

Nato pa sam od sebe pokritiziral - Špira Peričića! "Njegov sodelavec levo pa bo moral še veliko, veliko trenirati. Ne moremo biti zadovoljni s tem, kar dela. Prvi polčas je odigral slabo, v drugem pa – vse, kar je nasprotnik naredil, je bilo po naši levi strani. Ne smemo se sprenevedati, to ni dovolj dobro," je kar bruhalo iz mariborskega trenerja, ki je dodal, da bo v nadaljevanju prvenstva priložnost dobil Luka Koblar. Že na naslednji tekmi proti Taboru, na kateri Peričić seveda ne bo smel igrati, saj je bil na tekmi z Muro izključen, morda pa tudi za naprej ...

Članki iz rubrike