ahlin1 Svet24.si

Kljub hudi bolezni nadaljuje z delom odvetnice; ...

tanja-žagar Svet24.si

Bo Tanja Žagar res kmalu potrebovala voziček za ...

krsinar jansa Reporter.si

Janša novinarja Igorja Kršinarja označil za ...

meghan kraljica Svet24.si

Elizabeta ju ima dovolj. Zavajanja Meghan in ...

ratko mladic Necenzurirano

Sramoten molk ob Mladićevi obsodbi #kolumna

petra-roi Odkrito.si

Žena znanega našega pevca buri duhove kot ...

Mario Galunič Njena.si

Ima Mario Galunič krizo srednjih let?

nu
nu
8 06.10.2019 13:42:37

Milanič po tekmi z Muro 'UBIL' svojega VAROVANCA: Ne moremo biti zadovoljni s tem, KAR DELA!

Grega Wernig
Hude kritike Darka Milaniča na račun svojega nogometaša.

Trener Maribora Darko Milanič je bil po tekmi z Muro zelo zadovoljen s predstavo svojih nogometašev. Kot je poudaril sam, so za popolno veselje manjkali le zadetki v črno-beli mreži. Strateg vijoličastih je pohvalil številne svoje varovance, a enega je pokritiziral. In to močno pokritiziral. Kar sam od sebe. 

Milanič je namreč na novinarski konferenci prejel vprašanje, kako ocenjuje napredek Nemanje Mitrovića od prihoda v Ljudski vrt to danes. "Nemanja je igral odlično. Pravi štoper. Zelo sem zadovoljen z njim. Upa si priti visoko, upa si priti blizu igralca, sili obrambo visoko," je Milanič hvalil Mitrovića. 

Nato pa sam od sebe pokritiziral - Špira Peričića! "Njegov sodelavec levo pa bo moral še veliko, veliko trenirati. Ne moremo biti zadovoljni s tem, kar dela. Prvi polčas je odigral slabo, v drugem pa – vse, kar je nasprotnik naredil, je bilo po naši levi strani. Ne smemo se sprenevedati, to ni dovolj dobro," je kar bruhalo iz mariborskega trenerja, ki je dodal, da bo v nadaljevanju prvenstva priložnost dobil Luka Koblar. Že na naslednji tekmi proti Taboru, na kateri Peričić seveda ne bo smel igrati, saj je bil na tekmi z Muro izključen, morda pa tudi za naprej ...

Članki iz rubrike