stojnice, belvedere Svet24.si

Foto: Prodajalci okupirali istrske ceste, stojnice...

mladič srne trava Svet24.si

Foto: Za varnost živali na travinju je mogoče ...

1701200126-dsc6052-01-1701200060836 Necenzurirano

Konflikt interesov? Nov zakon po željah glavnega ...

peter gregorcic sr Reporter.si

Peter Gregorčič igra Janševo igro: glavni cilj ...

anamarija lampic nico gross af Ekipa24.si

Slovenska zvezdnica z ostro kritiko smučarske ...

Poleg britanskega škandala, Rebel razkriva tudi druga sporna povabila, vključno z 2-milijonsko ponud Odkrito.si

Kraljeva družina - Orgije in droga na zasebnih ...

parfumi Ekipa24.si

Kamera ujela znanega in uglednega slovenskega ...

nu
nu
0 06.10.2019 13:33:09

Huh, kakšen 'NOREC': Legendarni nogometaš je poskrbel za DOSEŽEK BREZ PRIMERE!

Reuters
Nogometaši Liverpoola še naprej meljejo vse pred seboj.

Redsi se tudi po osmih krogih angleškega prvenstva lahko pohvalijo s stoodstotnim izkupičkom. Kot zadnji je orožje pred njimi položil Leicester City, na Anfieldu je bilo 2:1 za domače, ki pa so za zmago trepetali do zadnjega sodnikovega žvižga.

Tik pred iztekom prvega polčasa je Sadio Mane zadel za vodstvo z 1:0, tak rezultat pa je na semaforju ostal izpisan vse do 80. minute, ko je izenačil James Maddison. Bolj ko se je dvoboj bližal koncu, bolj so bili nervozni navijači Liverpoola, a globoko v sodniškem podaljšku so njihovi ljubljenci dobili izjemno priložnost, da pridejo do zmage.



Glavni sodnik Chris Kavanagh je dosodil enajstmetrovko, pri svoji odločitvi pa ostal tudi po ogledu posnetka. Odgovornost je prevzel kapetan Liverpoola James Milner, žogo je postavil na belo piko in premagal Casperja Schmeichla. Redsi so povedli z 2:1, le nekaj trenutkov za tem pa je bilo mogoče slišati zadnji sodnikov žvižg na tekmi in domači so lahko začeli proslavljati novo zmago.

Zelo zanimiv pa je podatek, ki je povezan s 33-letnim Milnerjem. Legendarni vezist je v angleški premier ligi debitiral nekaj mesecev pred sedemnajstim rojstnim dnevom, do danes pa je v njej zbral kar 523 nastopov. Proti Leicester Cityju se je podpisal pod zadetek številka 54, a to še ni vse. Skoraj neverjetno je, da še nikoli ni izgubil srečanja, na katerem je žogi našel pot v mrežo. To se je zgodilo na 53 tekmah, na katerih so njegove ekipe zbrale 42 zmag in 11 neodločenih rezultatov.

Značke: anglija, podatek

Članki iz rubrike