Mile Ćulibrk Svet24.si

Umrl izbrisani kralj pleskavic, velik prijatelj ...

Taylor Swift Svet24.si

Nov album Taylor Swift – 31 pesmi, vsaka s ...

1711036296-dsc9299-01-1711036248215 Necenzurirano

Afera Dars: poslanca NSi na policiji preverjala, ...

cernivceva 6a PL Reporter.si

Milijon in pol evrov vredne hiše gradbenega ...

luka doncic 24 pm Ekipa24.si

Luka Dončić objavil posebno fotografijo ...

renato-stražar Njena.si

Pred koncem serije Skrito v raju vas čaka še ena...

pogacar Ekipa24.si

Kocine pokonci... Poglejte, komu je Pogačar ...

nu
nu
0 27.11.2018 20:03:53

Bo prvi vratar Slovenije namesto Oblaka znova Handanović? Kekov odgovor ne PUŠČA DVOMA!

vszi
Bo Samir Handanović nova številka 1 Slovenije?

Ker je usoda Jana Oblaka še vedno negotova, se samo po sebi poraja vprašanje, ali ne bo novi selektor Matjaž Kek nemara kontaktiral tudi že precej časa reprezentančno upokojenega Samirja Handanovića, v primeru, da se čuvaj mreže Atletica odloči, da za Slovenijo ne bo več igral. Navsezadnje se je začelo govoriti, da naj bi se s Handanovićem že prejšnji selektor Tomaž Kavčič dogovoril, da bo vratar Interja v primeru Oblakove košarice prekinil reprezentančni pokoj.

Jasno, da je Kek dobil vprašanje o Handanoviću. In njegov odgovor je na široko odprl vrata še vedno izjemnemu vratarju italijanskega velikana. "Do zdaj sicer še nisem bil v kontaktu z nobenim igralcem, ker za to ni bilo potrebe. Dokler nisi formalno v funkciji, bi bilo za lase privlečeno se z nekom pogovarjati, klicati. A zdaj, ko sem postal selektor, bom s temi kontakti začel takoj. Časa do marca je po eni strani dovolj, a po drugi strani premalo. Na eni strani je izziv, ker do prve kvalifikacijske tekme, ko bo šlo zares, ni nobene reprezentančne akcije. A po drugi strani je to lahko tudi prednost. Zato v tem vsekakor ne vidim nobenega alibija," je začel Kek.



"Kot sem že dejal, bodo pogovori z igralci moja prioritetna naloga. Z njimi bom začel takoj, iz oči v oči. Sam seben e bom gledal v ogledalo in se pogovarjal. Jaz kot selektor bom takoj začel reševati vprašanja igralcev. Na direkten način, z direktno komunikacijo. Pri igranju za reprezentanco zame niso pomembna leta. Ni važno, ali si star 19 ali 34 let. Če imaš kvaliteto, če si pripravljen igrati na pošten način, z odprtim srcem za reprezentanco, potem si dobrodošel," je dejal novi slovenski selektor in s temi besedami na široko odprl vrata 34-letnemu Handanoviću.

"Resda mislim, da imamo dovolj širok kader, toda ne smemo si dovoliti, da ne bi poskušali narediti vse, da bi za Slovenijo igrali vsi najboljši," je omenjena vrata odprl kar se da široko. Ne samo za Handanovića, pač pa tudi za Oblaka, po vsej verjetnosti tudi za Kampla. In morda še koga, ki se je pred kratkim poslovil od reprezentance ...

Članki iz rubrike