Mojca Šapla 1 Odkrito.si

Spodnje perilo za usodno žensko

8da716277e_62209401 Svet24.si

Žalostna Rasema znova v šov po ljubezen

deklica Petisvet.si

Reinkarnirana deklica se spominja 10 prejšnjih ...

jedrska elektrarna krško, nek Svet24.si

»Ob vsem strahu pred jedrskimi elektrarnami me ...

2 kraljica Svet24.si

Kraljico so evakuirali zaradi invazije podgan

1_boštjan Romih uvodna_Mateja Jordovič Potočnik Njena.si

Neskončno hvaležen Boštjan Romih

Primož Vrhovec in Jan Bučar Njena.si

Ima slovenski igralec skrivno hči?

nu
nu
0 27.11.2018 19:33:00

Koga vse je ZAVRNIL Matjaž Kek, preden je prevzel Slovenijo? Odgovor vam bo dal misliti ...

Drago Wernig - TAKA
Matjaž Kek je bil po odhodu iz Rijeke zelo vroča roba na nogometnem tržišču.

Novopečeni slovenski selektor Matjaž Kek je zadnjih več kot pet let deloval na Reki, kjer si je zgradil mitski status, saj je z Rijeko osvojil prvi naslov državnega prvaka v zgodovini kluba. Prekinil je dominanco Dinama in se za vedno vpisal v zgodovino omenjenega kluba.

S svojim dobrim vodenjem je postal zanimiv tudi številnim klubom, zato smo lahko v zadnjem obdobju slišali številne govorice, da naj bi imel Kek na mizi številne ponudbe za prevzem katerega kluba. Na koncu se je odločil, da se vrne na reprezentančni stolček.

Na vprašanje, koga vse je zavrnil, pred kom je dal prednost Sloveniji, je Kek odgovoril v povsem svojem slogu. "Nepomembno. Nisem nekdo, ki se sam oglašuje. Ko sem končal na Reki, sem razmišljal o počitku, a ko je prišel klic iz NZS je bilo nekje v moji notranjosti vse skupaj hitro rešeno. Zavedam se odgovornosti. Če bi bilo vse ok, ne bi sedel tukaj, glede na to, da je imel prejšnji selektor še mandat. Pripravljen sem z ljudmi okrog sebe in z igralci narediti vse, da bi se trend slovenske reprezentance obrnil na pozitivno. V slovenskem nogometu ni vse črno, treba je klubske predstave igralcev prenesti na izbrano vrsto," je dejal Kek. In pristavil: "Konkretno pa nisem bil v razgovoru z nobenim klubom."

Članki iz rubrike