vesna janković Odkrito.si

Vesna Janković otroka pustila njemu in pobegnila ...

Jan Plestenjak, modrijani, blaž švab Svet24.si

Modrijani so bili prestrašeni, ko jih je poklical...

duhovna oči roke Petisvet.si

Grobe besede v naše življenje pritegnejo ...

julen, iskanje, totalan, iskalna akcija Svet24.si

Še nekaj metrov do malega Julena, a gre zelo ...

jeza Svet24.si

Tedenski horoskop: zalomilo se bo marsikaj

uros in senka Njena.si

DJ Umek se je poročil

reka ljubezni požar Njena.si

Reka Ljubezni: Razkrito, kdo je Terezin otrok

nu
nu
0 27.11.2018 19:33:00

Koga vse je ZAVRNIL Matjaž Kek, preden je prevzel Slovenijo? Odgovor vam bo dal misliti ...

Drago Wernig - TAKA
Matjaž Kek je bil po odhodu iz Rijeke zelo vroča roba na nogometnem tržišču.

Novopečeni slovenski selektor Matjaž Kek je zadnjih več kot pet let deloval na Reki, kjer si je zgradil mitski status, saj je z Rijeko osvojil prvi naslov državnega prvaka v zgodovini kluba. Prekinil je dominanco Dinama in se za vedno vpisal v zgodovino omenjenega kluba.

S svojim dobrim vodenjem je postal zanimiv tudi številnim klubom, zato smo lahko v zadnjem obdobju slišali številne govorice, da naj bi imel Kek na mizi številne ponudbe za prevzem katerega kluba. Na koncu se je odločil, da se vrne na reprezentančni stolček.

Na vprašanje, koga vse je zavrnil, pred kom je dal prednost Sloveniji, je Kek odgovoril v povsem svojem slogu. "Nepomembno. Nisem nekdo, ki se sam oglašuje. Ko sem končal na Reki, sem razmišljal o počitku, a ko je prišel klic iz NZS je bilo nekje v moji notranjosti vse skupaj hitro rešeno. Zavedam se odgovornosti. Če bi bilo vse ok, ne bi sedel tukaj, glede na to, da je imel prejšnji selektor še mandat. Pripravljen sem z ljudmi okrog sebe in z igralci narediti vse, da bi se trend slovenske reprezentance obrnil na pozitivno. V slovenskem nogometu ni vse črno, treba je klubske predstave igralcev prenesti na izbrano vrsto," je dejal Kek. In pristavil: "Konkretno pa nisem bil v razgovoru z nobenim klubom."

Članki iz rubrike