vesna janković Odkrito.si

Vesna Janković otroka pustila njemu in pobegnila ...

Jan Plestenjak, modrijani, blaž švab Svet24.si

Modrijani so bili prestrašeni, ko jih je poklical...

duhovna oči roke Petisvet.si

Grobe besede v naše življenje pritegnejo ...

julen, iskanje, totalan, iskalna akcija Svet24.si

Še nekaj metrov do malega Julena, a gre zelo ...

jeza Svet24.si

Tedenski horoskop: zalomilo se bo marsikaj

uros in senka Njena.si

DJ Umek se je poročil

reka ljubezni požar Njena.si

Reka Ljubezni: Razkrito, kdo je Terezin otrok

nu
nu
2 27.11.2018 18:52:17

Matjaž Kek že ODLOČNO UDARIL PO MIZI! Kaj bom naredil z Janom Oblakom? Takole je ...

Martin Metelko
Novopečeni slovenski selektor je na prvi novinarski konferenci odkrito spregovoril o številnih tekmah.

Ena izmed najbolj perečih tem slovenske nogometne reprezentance je zagotovo Jan Oblak. Največji slovenski nogometni zvezdnik že več kot leto dni ni igral za Slovenijo. Izgovori so bili zmeraj podobni, da je poškodovan, čeprav je v tem času za Atletico odigral skorajda vse tekme.

Kako bo situacijo z Janom Oblakom poskušal rešiti novi-stari slovenski selektor Matjaž Kek? "Absolutno mislim, da je baza slovenskega nogometa premajhna, da za Slovenijo ne bi igrali najboljši. Tisti, ki jih nekdo izbere. Seveda ta nekdo potem za svoj izbor odgovarja. Prvo, kar mislim narediti in kar je po mojem mnenju obveza selektorja, je to, da v direktni komunikaciji razčistim stvari," je začel Kek.

"Zagovarjam, da igrajo najboljši. Ti najboljši pa morajo imeti željo igrati za reprezentanco. Potrebovali bi kar nekaj časa, da bi šli od imena do imena, če bi se pogovarjali o vseh, ki so imeli v zadnjem času takšne in drugačne težave. Moje mnenje je, da se je preveč govorilo o posameznikih in premalo o ekipi. Mislim, da se morajo osebni interesi spraviti v kontekst celote. Skozi čisto, jasno, direktno komunikacijo. Med igralci, strokovnim štabom in predvsem javnosti. To je naša obveza. Vse ostalo privede do tega 'nekdo je rekel to, nekdo je rekel ono' ..." je še dodal novi slovenski selektor, ki bo že takoj začel s pogovori s slovenskimi reprezentanti, tudi Janom Oblakom.

Članki iz rubrike