testenine črvi odpoklic Svet24.si

Odpoklic izdelka: Na trgovskih policah so se ...

jasna-kuljaj Svet24.si

Jasna Kuljaj sprejela novo vlogo programske ...

Klemen Žibert Necenzurirano

Objavljamo poročilo o finančni luknji v SD: kaj ...

grims cerkev-kriz mora bit-facebook Reporter.si

Kako Cerkev omogoča predvolilno kampanjo Branka ...

nika kriznar 24 af Ekipa24.si

Pravljica Nike Križnar! Naša skakalka razkrila ...

la-parolaccia Odkrito.si

V tej restavraciji natakarji žalijo goste!!!

doncic Ekipa24.si

Prihajajo Luka 3! Dončić bo kmalu predstavil ...

nu
nu
1 27.11.2018 19:46:53

Matjaž KEK že razkril TRI SVOJE POMOČNIKE! Razkritje vas bo zagotovo NAVDUŠILO!

Martin Metelko
Kdo bo pomagal Matjažu Keku?

Kolegi iz tiskane izdaje Ekipe SN so pred dnevi že poročali, da bo nov selektor Slovenije postal Matjaž Kek in da bo za svojega prvega pomočnika - glavnega trenerja, kot ga imenuje sam, ker ne mara besede pomočnik - imenoval Igorja Benedejčiča, ki je do zdaj opravljal vlogo vršilca dolžnosti slovenskega selektorja in se s svojo pozitivnostjo prikupil številnim.

In izkazalo se je, da so imeli pri tiskani izdaji Ekipe SN prav. Matjaž Kek je namreč danes potrdil, da bo njegov glavni trener oziroma prvi pomočnik Igor Benedejčič. A ne samo to, povsem iskreni Kek je razkril še dva svoja pomočnika, čeprav kot je poudaril sam, strokovni štab s tem še ni zaključen. Keku bo pomagal tudi Luka Brkljača, s katerim je sodeloval na Reki, pa tudi Borut Mavrič, ki bo, tako kot do zdaj, še naprej treniral slovenske vratarje.



"Okrog sebe potrebuješ ljudi, ki so strokovnjaki, ki so pripravljeni garati in ki so pripravljeni tudi prevzeti odgovornost. Nisem čarovnik, nimam čarobne palčke, a prepričan sem, da lahko skupaj storimo marsikaj," pravi Kek.

Bo v reprezentanci ostal tudi Milivoje Novaković, ki je pod vodstvom Tomaža Kavčiča opravljal naloge tehničnega vodje reprezentance. Bo še naprej ostal del ekipe? Ali bo Kek v izbrano vrsto priključil nekoga, ki je bil del zlate slovenske generacije, ki je zaigrala na svetovnem prvenstvu v Južni Afriki? "Izhajam iz čiste, direktne komunikacije. Povedal sem vam konkretne stvari, s katerimi ljudmi sem do zdaj dogovorjen. Nisem kaj veliko ropotal naokrog. Najprej moraš nastopiti službo, da lahko začneš ropotati. Ideje imam, razmišljam o marsičem. Dobrodošel bo vsak, ki si bo to želel. V naslednjih dneh se bodo na eni strani začeli moji pogovori z igralci, hkrati se bo formiral strokovni štab. Takoj, ko bo kakšna sprememba, boste novinarji in posledično javnost obveščeni. Nikakor ne bom čakal do začetka marčevskih kvalifikacij, da razkrijem svoje sodelavce, ker zagovarjam, da se mora o reprezentanci iskreno govoriti," je odgovoril Kek.

Članki iz rubrike