Mile Ćulibrk Svet24.si

Umrl izbrisani kralj pleskavic, velik prijatelj ...

mir narava Svet24.si

Tedenski horoskop: V tišini lahko prisluhnete ...

Vežnaver Necenzurirano

Afera sodna stavba: ko je država plačala ...

ljudmila novak pl Reporter.si

Ljudmila Novak: »Če nekdo stokrat pove, da sem ...

620-24-reli1 Ekipa24.si

Grozljivka na reliju! Vsaj sedem mrtvih, 21 ...

Simon Vadnjal Revija Stop

Znani obrazi so zelo okoljsko ozaveščeni

pogacar Ekipa24.si

Kocine pokonci... Poglejte, komu je Pogačar ...

nu
nu
2 04.09.2018 16:46:02

Luka Zahović POVSEM ISKRENO: Da, bil sem JEZEN, toda povem vem, zakaj je bilo to DOBRO

Grega Wernig
Slovenijo v četrtek čaka uvodna tekma v ligi narodov.

Nogometna reprezentanca Slovenije se pospešeno pripravlja na uvodno tekmo lige narodov, že v četrtek se bodo varovanci selektorja Tomaža Kavčiča v Ljubljani pomerili z Bolgarijo. Ali bo zaigral tudi Luka Zahović, bomo šele videli, toda če bo dobil priložnost, bo to njegov debi v članskem dresu z državnim grbom. Sin najboljšega reprezentančnega strelca vseh časov je bil v igri za premierni nastop že pred časom na gostovanju v Črni gori, toda takrat je obsedel na klopi. Zdaj je odkrito priznal, da mu zaradi tega niti po naključju ni bilo vseeno.


"Takrat sem bil jezen, ampak po moje je tako tudi prav," je brez dlake na jeziku priznal napadalec Maribora in pojasnil, zakaj je bilo nezadovoljstvo pravilna reakcija: "Je dodatna motivacija, da se še bolj izkažeš na treningih in si skušaš čim prej izboriti priložnost za igro."

Šele 22-letni nogometaš je zatem glede svojega udejstvovanja v reprezentanci, v kateri vlada precejšnja konkurenca, saj je recimo Andraž Šporar v zadnjem času v izredni formi, še pristavil: "Prepričan sem v to, kar delam. Konkurenca je vsepovsod velika. Če pa si priden, treniraš, te to nagradi. Ko pa dobiš priložnost, jo moraš zagrabiti."

Članki iz rubrike