serbi Odkrito.si

"Kljub hudi bolezni v duši ostaja dobra stara ...

Tjaša Železnik Svet24.si

FOTO: Naši zvezdniki pred desetimi leti in danes

ženska Petisvet.si

Rak je krik duše, ki vas prosi ...

innsbruck, sneg Svet24.si

Zimski suši odklenkalo! Zapadlo bo kar precej ...

Jelena Karleuša Svet24.si

Jelena Karleuša se je znašla v srbskem seks ...

Cara Delevingne Najstnica.si

Zaradi ene fotografije izgubila 100 tisoč ...

spela groselj Njena.si

Špela Grošelj blesti v zapeljivih kopalkah

nu
nu
1 04.09.2018 15:50:52

ŠKANDAL V SOSEŠČINI! Predsednik prvoligaša policiji prijavil - SVOJE IGRALCE!

Saj ni res, pa je! Težko je verjeti, s kakšnimi težavami se ukvarjajo v tem prvoligašu. Si lahko predstavljate, da predsednik obtoži svoje igralce, da prodajajo tekme. In jih prijavi policiji...

Boris Stanišić, predsednik Zvijezde 09 iz Bijeljine, ki je po osmih krogih prve lige BiH na zadnjem mestu z le tremi točkami, je včeraj svoje igralce prijavil na policiji - zaradi nameščanja tekem.

"To za mene ni bilo lahko narediti. Ampak, prav zaradi posameznikov smo tu, kjer smo," je izjavil Stanišić. Zvijezda 09 je trikrat odigrala neodločeno, pet tekem pa je izgubila. Predsednik je prepričan, da gre za nameščanje tekem, da je nekaj njegovih igralcev vpletenih v nečedne posle.


Boris Stanisic
Boris Stanišić


"Mislim, da še vedno ni prepozno, zato sem se tudi odzval. Na treningih vidim eno ekipo, na tekmah pa povsem drugo. Imam posnetke vseh tekem, na katerih je veliko nenavadnih potez mojih igralcev. Kako je mogoče narediti dober rezultat z igralci, ki prodajajo tekme," je še dodal predsednik. Slednji se zaveda, da se bo zaradi tega dvignilo ogromno prahu, da bo pravzaprav nastal velik škandal. Vendar zaradi tega se ne misli zaustaviti.

"Želim, da to vsi vedo. Nogometna zveza BiH se mora vključiti. Tudi njim sem vse prijavil, potem sem poklical tudi policijo in štiri ure dajal izjavo. Imam čvrste dokaze, zato za svoje nogometaše pričakujem hude in največje mogoče kazni. Oni so temu klubu naredili veliko škode," je zaključil Stanišić, ki bo tudi zasebno tožil igralce, saj je kot glavni finančni podpornik kluba tudi osebno oškodovan.

Članki iz rubrike