mlin Svet24.si

8-letnika skalpiralo na šolskem ogledu kmetije

medved, rjavi medved Svet24.si

Ministrstvo sledilo stroki: Letos bodo odstrelili ...

gašper bedenčič Necenzurirano

Tonin in Žakelj na policijo prinesla tudi ...

milan kucan sr Reporter.si

Razvnete strasti v SD: Milana Kučana razkuril ...

luka doncic 24 pm Ekipa24.si

Luka Dončić objavil posebno fotografijo ...

jure-podjavoršek Njena.si

Mojster Jure: Žena in otroci so moje življenje

pogacar Ekipa24.si

Kocine pokonci... Poglejte, komu je Pogačar ...

nu
nu
1 04.09.2018 15:50:52

ŠKANDAL V SOSEŠČINI! Predsednik prvoligaša policiji prijavil - SVOJE IGRALCE!

Saj ni res, pa je! Težko je verjeti, s kakšnimi težavami se ukvarjajo v tem prvoligašu. Si lahko predstavljate, da predsednik obtoži svoje igralce, da prodajajo tekme. In jih prijavi policiji...

Boris Stanišić, predsednik Zvijezde 09 iz Bijeljine, ki je po osmih krogih prve lige BiH na zadnjem mestu z le tremi točkami, je včeraj svoje igralce prijavil na policiji - zaradi nameščanja tekem.

"To za mene ni bilo lahko narediti. Ampak, prav zaradi posameznikov smo tu, kjer smo," je izjavil Stanišić. Zvijezda 09 je trikrat odigrala neodločeno, pet tekem pa je izgubila. Predsednik je prepričan, da gre za nameščanje tekem, da je nekaj njegovih igralcev vpletenih v nečedne posle.

Boris Stanisic
Boris Stanišić


"Mislim, da še vedno ni prepozno, zato sem se tudi odzval. Na treningih vidim eno ekipo, na tekmah pa povsem drugo. Imam posnetke vseh tekem, na katerih je veliko nenavadnih potez mojih igralcev. Kako je mogoče narediti dober rezultat z igralci, ki prodajajo tekme," je še dodal predsednik. Slednji se zaveda, da se bo zaradi tega dvignilo ogromno prahu, da bo pravzaprav nastal velik škandal. Vendar zaradi tega se ne misli zaustaviti.

"Želim, da to vsi vedo. Nogometna zveza BiH se mora vključiti. Tudi njim sem vse prijavil, potem sem poklical tudi policijo in štiri ure dajal izjavo. Imam čvrste dokaze, zato za svoje nogometaše pričakujem hude in največje mogoče kazni. Oni so temu klubu naredili veliko škode," je zaključil Stanišić, ki bo tudi zasebno tožil igralce, saj je kot glavni finančni podpornik kluba tudi osebno oškodovan.

Članki iz rubrike