aljaz kate Odkrito.si

Slovenec, ki navdušuje tudi Kate in Williama

usodna ženska Svet24.si

Patološka odvisnost od "norega odnosa"

Zlata ženska Petisvet.si

Samo za ženske: to se zgodi, ko ...

požar v mežici Svet24.si

FOTO: Ljudje so se ponoči večinoma znašli sami,...

kate Svet24.si

FOTO: Princa Charles sta zasenčili obe snahi

Ariana Grande Najstnica.si

Ariana Grande šokirala s to spremembo

sasa lendero 2 Njena.si

Saša Lendero šokirala kot črnolaska!

nu
nu
0 04.09.2018 15:14:35

NEVERJETNO! To so ŠTIRJE NORI NAČINI, na katere se bodo odkupili navijačem za tekmo v ZDA!

Španska liga se je odločila: v Združenih državah Amerike bodo odigrali tekmo Girona - Barcelona.

Kot zagotovo veste, je španska liga pred časom sklenila pogodbo z ameriškim partnerjem, po kateri bo že v tej sezoni ena tekma na sporedu v ZDA. Danes so se odločili, da bo Miami gostil srečanje Girona - Barcelona, potem ko je bilo bolj kot ne jasno, da bosta v Ameriki morala igrati bodisi Barca bodisi Real. Nihče od njiju ni želel žrtvovati domače tekme, a se je našla Girona, ki je bila pripravljena žrtvovati svoj obračun z Barcelono.

In to kljub temu, da gre za tekmo, ki v Gironi (zgolj nekaj deset kilometrov je oddaljena od Barcelone) pričakujejo najbolj nestrpno. Girona se je zato zadeve lotila zelo domiselno in je prepričana, da bo naletela na pozitiven odziv navijačev, predvsem lastnikov letnih vstopnic. Ti lahko za to, da se jim klub odkupi za selitev tekme v ZDA, izbirajo med štirimi možnostmi. Privlačnimi možnostmi, to je vsekakor treba priznati.

Prva možnost je brezplačna pot v ZDA in ogled tekme, pri čemer v Miamiju ne preživiš praktično nič časa. Druga možnost je celoten vikend v luksuznem hotelu in letalska vozovnica za zelo zelo ugodnih 600 evrov. Tretja možnost je brezplačen obisk tekme Barcelona - Girona in 20 odstotkov popusta na celoletno vstopnico za domače tekme. Četrta možnost pa je vračilo 40 odstotkov kupnine, ki so jo abonenti nakazali klubu za celoletno vstopnico.    

Značke: barcelona, girona, miami

Članki iz rubrike