Mile Ćulibrk Svet24.si

Umrl izbrisani kralj pleskavic, velik prijatelj ...

mir narava Svet24.si

Tedenski horoskop: V tišini lahko prisluhnete ...

Vežnaver Necenzurirano

Afera sodna stavba: ko je država plačala ...

ljudmila novak pl Reporter.si

Ljudmila Novak: »Če nekdo stokrat pove, da sem ...

620-24-reli1 Ekipa24.si

Grozljivka na reliju! Vsaj sedem mrtvih, 21 ...

Simon Vadnjal Revija Stop

Znani obrazi so zelo okoljsko ozaveščeni

pogacar Ekipa24.si

Kocine pokonci... Poglejte, komu je Pogačar ...

nu
nu
13 04.09.2018 16:06:06

PROSTAŠKO! Navijač Olimpije komentiral Barišića, Mandarićev nečak ga je zasul z VULGARNIMI ŽALJIVKAMI

Ranko Lončar (povsem desno) v družbi Milana Mandarića
Arsen Perić
Zgodilo se je ob spletnem prenosu tiskovne konference novega trenerja Olimpije.

Danes se je v Ljubljani uradno predstavil Zoran Barišić, strokovnjak iz Avstrije je z Olimpijo podpisal triletno pogodbo. Številni navijači zmajev so prepričani, da je Milan Mandarić tokrat končno našel dobrega trenerja, toda vsi se s tem kakopak ne strinjajo. Eden od takšnih je svoje nezadovoljstvo izrazil kar ob neposrednem prenosu tiskovne konference, ki ga je Olimpija predvajala na svojem uradnem profilu na Facebooku. Tako je zapisal "Stolica drugi del", s čemer je očitno izrazil prepričanje, da se bo nadaljevalo to, kar se je pod vodstvom Ilije Stolice.

Vse lepo in prav, če s svojim vpisom ne bi izzval gnev, pozor, Mandarićevega - NEČAKA! Ranko Lončar je ob Mandariću pravzaprav že vse od njegovega prihoda v klub. Uradne funkcije v Olimpiji menda nikdar ni imel, ga je bilo pa moč neštetokrat opaziti na VIP-tribuni v Stožicah. In to tik ob Mandariću. Da bi se zaradi moral že zaradi tega, ker je tesno povezan s predsednikom Olimpije, malce zadržati, toda vsaj v tem primeru temu niti po naključju ni bilo tako.

Lončar se je tako na omenjenega navijača spravil z naravnost prostaškim in še kako nedopustnim izbruhom. "Za začetek jej drek," mu je uvodoma napisal v sicer srbskem jeziku in nadaljeval: "Hočeš Guardiolo. Tudi on ti ne bi bil dovolj, 'seronja' usrani. Klošar." Da si nekdo, ki je tako tesno povezan z Mandarićem, česa takšnega nikdar ne bi smel dopustiti, je kristalno jasno. A po svoje tudi to priča o tem, s kakšnimi ljudmi je Mandarić dejansko obdan v Ljubljani ...

ranko loncar
NK Olimpija Facebook

Članki iz rubrike