mojca_fartek_retnje_pp_trzic_22.4.2024 (1) Svet24.si

56-letna Mojca od doma odšla peš, vrnila se ni. ...

vohunstvo Svet24.si

Aretacija trojice kitajskih vohunov v Nemčiji

Vežnaver Necenzurirano

Afera sodna stavba: ko je država plačala ...

ljudmila novak pl Reporter.si

Ljudmila Novak: »Če nekdo stokrat pove, da sem ...

luka doncic 24 pm Ekipa24.si

Luka Dončić objavil posebno fotografijo ...

Tekmovalci Kmetija 2023 Njena.si

Tekmovalka Kmetije se je poročila

pogacar Ekipa24.si

Kocine pokonci... Poglejte, komu je Pogačar ...

nu
nu
0 13.06.2018 10:07:44

ŠOK vseh ŠOKOV: Dan pred začetkom svetovnega prvenstva španskemu selektorju grozi odpoved!

Že čez nekaj trenutkov bo znana usoda španskega selektorja.

Španski selektor visi na nitki! Julen Lopetegui je včeraj postal novi trener Reala, kljub podaljšanju sodelovanja s špansko reprezentanco mu je to omogočala klavzula (Real je moral plačati 2 milijona evrov za dogovor) v pogodbi, danes pa visi na nitki.

Le dan pred začetkom svetovnega prvenstva v Rusiji, kjer so Španci eni od favoritov prvenstva, je zveza sklicala izredno tiskovno konferenco, na kateri naj bi spregovorili o prihodnosti Lopeteguia na selektorskem stolčku. Oziroma o njegovi usodi na svetovnem prvenstvu. Španski mediji namreč trdijo, da je v reprezentanci prišlo do spora, predsednik zveze pa naj bi se še pred začetkom za sodelovanje zahvalil selektorju, ki s špansko reprezentanco sploh ne pozna grenkobe poraza.

Ali so to zgolj govorice ali pa je na tem kaj več, bo znanega že čez nekaj trenutkov. Španci so tiskovno konferenco sprva napovedali za ob 10.30, nato jo pa prestavili za eno uro. Po novem bodo pred sedmi silo stopili ob 11.30.

V javnosti pa so se že pojavili namigi, kdo bi španske nogometaše utegnil voditi v Rusiji. Gre za nekdanjega španskega nogometaša Fernanada Hierra, ki je bil v zadnjih mesecih brez službe. Pred tem je bil trener Ovieda, trenerske izkušnje pa si je eno sezono nabiral kot pomočnik trenerja Reala Carla Ancelottija.

Značke: španija, lopetegui

Članki iz rubrike