GJtPNFnW4AAxeMl Svet24.si

Hud potres prizadel okolico Vidma; tla so se ...

433132554_2134136413613298_5685619191041566114_n Svet24.si

Policija prekinila iskanje male Danke v Banjskem ...

1663812312-036mv Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira ...

janez janša, shod Reporter.si

Kdo ima koga za norca? Janša, večkrat v ...

slovenija portugalska ronaldo 3 Ekipa24.si

Jaaaa!!! Norišnica v Stožicah, Slovenija na ...

Ena zadnjih fotografij kralja Karla III., na njegovem obrazu je videti žalost in trpljenje Odkrito.si

Razpad monarhije? Veriga sramotnih neresnic

peter prevc Ekipa24.si

Največji hit! Pojavil se je posnetek enega od ...

ipe
ipe
2 13.06.2018 08:33:54

Iz Nemčije v Slovenijo: Ali je to prvoligaš, ki ga bo okrepil MIŠO BREČKO?

Kje bo s kariero nadaljeval nekdanji slvoenski reprezentant Mišo Brečko, ki je napovedal vrnitev v Slovenijo?

Domžalski nogometaši ob Kamniški Bistrici zagnano »polnijo baterije«, navijači pa kakopak najbolj nestrpno pričakujejo novosti v zvezi z novimi močmi. »Dogaja se zelo veliko, toda o čem bolj konkretnem je za zdaj prezgodaj govoriti. S tremi igralci smo vzpostavili stike in smo blizu dogovora o sodelovanju, a je zdaj vse odvisno od njih oziroma morajo rešiti status v svojih klubih. Dva sta iz Slovenije, eden iz tujine in upam, da se bo razpletlo po naših željah. To bi bile vsekakor pravšnje okrepitve, z njimi bi dopolnili kader za izzive, ki nas čakajo v prvem delu sezone. Moja želja je, da bi že danes imeli tudi nadomestila za morebitne odhode, toda takšnega tveganja si vendarle ne smemo in ne moremo privoščiti. Če se predvideni ali verjetni odhodi naposled morda ne bi uresničili, bi vsi ti fantje ostali pri nas, za klub bi bilo to preveliko breme,« je ob začetku priprav povedal Simon Rožman.

KJE STE PA SLIŠALI?
Namena, da bi kljub vsemu razkril kakšno ime, po pričakovanjih nismo dosegli, zato pa so nam naši viri prišepnili, da naj bi obstajala možnost, da bi v rumenem dresu zaigral Mišo Brečko. Da, prav ste prebrali. Štiriintridesetletni nekdanji slovenski reprezentant, ki je v dresu z državnim grbom zbral 77 nastopov, naj bi bil želja dvakratnih prvakov, stiki so po teh navedbah menda že vzpostavljeni. Še vedno član novega nemškega prvoligaša Nürnberga je pred časom v nemških medijih razkril, da se bo z družino preselil oziroma vrnil na sončno stran Alp ter da igralske kariere še ne namerava skleniti in tudi zato se prestop v Domžale ne zdi tako nemogoč, kot bi morda pomislili na »prvo žogo«.



Kaj o tem pravi glavni igralec zgodbe, ki se lahko pohvali s spoštovanja vredno kariero? V Sloveniji je igral za Factor in Šmartno ter se nato preselil v Nemčijo, kjer je branil barve Hamburger SV, Hanse iz Rostocka, Aueja, Kölna in Nürnberga. »Jaz v Domžale? Tega ne bi komentiral, do konca meseca imam še pogodbo z Nürnbergom. Kje pa ste to slišali?«

CELOTEN ČLANEK SI LAHKO PREBERETE SAMO V DANAŠNJI TISKANI IZDAJI EKIPE SN, KI JE NA VOLJO TUDI NA TRAFIKA24.SI!

Značke: brečko, domžale

Članki iz rubrike