mlin Svet24.si

8-letnika skalpiralo na šolskem ogledu kmetije

medved, rjavi medved Svet24.si

Ministrstvo sledilo stroki: Letos bodo odstrelili ...

1701778337-dsc9818-01-1701778319724 Necenzurirano

"Kar sta na policiji počela Žakelj in Tonin, je ...

milan kucan sr Reporter.si

Razvnete strasti v SD: Milana Kučana razkuril ...

620-24-reli1 Ekipa24.si

Grozljivka na reliju! Vsaj sedem mrtvih, 21 ...

Simon Vadnjal Revija Stop

Znani obrazi so zelo okoljsko ozaveščeni

pogacar Ekipa24.si

Kocine pokonci... Poglejte, komu je Pogačar ...

STA
STA
2 13.06.2018 08:25:11

Celjani se krepijo: V svoje vrste zvabili nekdanjega člana Maribora

Grega Wernig
Vodstvo nogometnega kluba Celje je podpisalo pogodbi z Lanom Štravsom in Žanom Flisom, ki sta se pridružila prvi postavi tega štajerskega prvoligaša, so v torek sporočili iz kluba.

Štravs je v pretekli sezoni nosil dres mladinskega moštva našega kluba, zdaj pa se seli v člansko ekipo, ki je v začetku tedna začela s pripravami na novo sezono. V dresu prve ekipe NK Celje je debitiral v pretekli sezoni. Krstne minute v Prvi ligi Telekom Slovenije mu je trener Dušan Kosič namenil v Novi Gorici, kjer so Celjani z 2:0 premagali Ankaran. Štravs, ki je igral tudi za mladinske reprezentance, je s klubom podpisal triletno pogodbo.

V rumeno-modrem dresu bo prihodnje tri sezone igral tudi Žan Flis, ki se v Celje seli iz ptujske Drave, pred tem pa je bil član ekipe NK Maribor B. "Občutki po prihodu v Celje so super. Prišel sem v klub, ki ima potencial za najvišja mesta. Veselje je veliko, na meni pa je, da upravičim zaupanje. Na kratkih počitnicah sem se dobro odpočil, zdaj pa se že veselim prvega treninga z novimi soigralci," je ob prihodu v nov klub dejal Flis, ki bo 30. julija dopolnil 21 let. Tudi Flis je igral za izbrane vrste Slovenije do 16, 18 in 19 let.

Značke: nogomet, sta

Članki iz rubrike