Screenshot_2 Svet24.si

Umrl je Božidar Lapaine, hrvaški oblikovalec ...

fantka Svet24.si

Drobna zadovoljstva vodijo v prostor neskončnih ...

1663812312-036mv Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira ...

janez janša, shod Reporter.si

Kdo ima koga za norca? Janša, večkrat v ...

kozelj ronaldo Ekipa24.si

250 evrov kazni za Janeza, kar pa ne bo šlo iz ...

Tako bo potekal sončni mrk, ki je marsikoga prestrašil do kosti Odkrito.si

8. april, 2024 - Mrk, ki prinaša katastrofo?!

novak djokovic Ekipa24.si

Je zaradi tega počilo med Đokovićem in ...

nu
nu
0 13.06.2018 07:50:29

SPREGOVORILA domnevna žrtev argentinskega selektorja, POVEDALA JE VSE!

Reuters
V argentinskem taboru ni miru. Reprezentanco, ki je v ožjem krogu kandidatov za naslov svetovnega prvaka tik pred začetkom prvenstva pretresajo afere.

Pred dnevi je kot strela z jasnega udarila novica, da naj bi selektor gavčev Jorge Sampaoli v prostorih zveze skušal posiliti eno od kuharic, ta pa je v zameno za molk s strani zveze prejela zajetno vsoto denarja.

Včeraj smo poročali o prelestni Argentinki Rocio Robles, ki je obnorela tretjino izbrane vrste. Dekle je namreč povedalo, da jo osvaja osem reprezentantov, da ji namreč pošiljajo sporočila.

Medtem ko osmerica osvajalcev ni demantirala svojega početja in lov na lepotico Rocio še naprej poteka, se je v primeru Sampaoli klobčil vendarle začel razpletati. Javila se je namreč domnevna žrtev selektorja, ki pa je vse skupaj postavila na glavo.

"Nisem kuharica, ampak pevka," je dejala Melisia, ki se je s selektorjem srečala in na njeno željo tudi fotografirala v predverju hotela v Rusiji. In ne v prostorih zveze, kot je bilo rečeno.

Predsedniku zveze Claudiu Tapii je odleglo, obenem je hitel podpreti selektorja: "Verjamem v njegovo iskrenost. Imava odličen odnos in vem, kakšna je oseba. To so bile laži in zlonamerne zgodbice. Šlo je celo tako daleč, da so nekateri govorili, da sem ga tik pred prvenstvom odpustil. To so izmišljotine."

Kaj pa Melisia? "Želim poudariti, da nisem kuharica, ampak pevka. Argentinski selektor me ni nikoli napadel ali celo posilil. Ta selfi, ki je zaokrožil po spletu, je nastal, ko sem ga prosila za skupno fotografijo."

Srečala sta se novembra lani, v času bivanja argentinske reprezentance v Rusiji. Takrat sta Rusija in Argentina igrali prijateljsko tekmo.

sampaoli pevka

melisia

Članki iz rubrike