Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
gv
gv
14.06.2016 15:07:10
Deli članek:

Joachim Löw - Nova dišava za moške (foto + video)

Verjetno je nemški selektor mislil, da bo njegovo početje ostalo neopaženo, zdaj se mu pa posmehuje na milijone nogometnih navdušencev.

Nad selektorjem Nemčije Joachimom Löwom so se že pred leti zgražali številni nogometni navdušenci, takrat je jedel lastne smrklje, na letošnjem evropskem prvenstvu v Franciji pa je šel še korak dlje.

Televizijske kamere so ga namreč ujele, kako je z roko segel v mednožje in zadnjico ter ovohaval prste (spodnji videoposnetek). Na njegovo nesrečo so posnetki končali tudi na svetovnem spletu, kjer si jih je ogledalo že na milijone ljudi. Večinoma se ljudje nad tovrstnim početjem zgražajo, vmes pa so tudi takšni, ki so si ga pošteno privoščili.

Tisti najbolj duhoviti so celo "predstavili" najnovejši parfum Löwa, ki nosi ime Mošnja. Za nameček so zraven priložili stekleničko, ki se še kako poda imenu dišave.

Seveda gre zgolj za šalo, vsekakor pa se ne bi čudili, če bi v današnjih časih ta parfum svoje mesto našel tudi na prodajnih policah v bolje založenih drogerijah in prodajalnah parfumov ...

Reuters
Joachim Löw