Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
14.06.2016 12:26:47
Deli članek:

Navijači Uniteda ogorčeni nad reklamnimi spoti igralcev (video + foto)

vszi

Nogometaši so vedno pripravljeni za dober denar in za promocijo vskočiti na pomoč filmskim producentom in oglaševalcem. Kot kaže pa ta poteza Unitedovih igralcev ni naletela na prešerne odzive navijačev.

Zadnja tri leta so bila za Unitedove navijače zelo klavrna. Na igrišču so videli bore malo, več akcije pa so kot kaže videli v zadnjih tednih, ko so njihovi zvezdniki nastopali v reklamnih akcijah za dve filmski uspešnici.

Tako je vsaj sodeč po navijačih katastrofalna predstava Wayna Rooneyja v promociji za film "Možje X - Apokalipsa" odšla kot ena najslabših, zdaj pa se počasi pripravlja nova serija promocijskih videov, v katerih bodo igrali nogometaši Uniteda. 

Navijači so ogorčeni, saj predvidevajo, da se bodo nogometaši na vse pretege borili proti nezemljanom v drugem delu uspešnice "Dan neodvisnoti", medtem ko v zadnjih letih na igriščih ne premorejo niti trohice takšne zagnanosti. 

Navijači so jezo stresli prek twitterja in ob tem popolnoma osmešili nogometaše in klub, ki je kaj takega dovolil. Nedvomno bodo nogometaši, ki so se pojavili v promocijskem materialu, še posebej pod pritiskom uspehov željnih pristašev na Old Traffordu.

vszi