Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
14.06.2016 13:01:09
Deli članek:

Po besedah agenta eden največjih klubov želi Jana Oblaka

Reuters

Sezona Jana Oblaka pri Atleticu iz Madrida je bila zagotovo za vpis v zgodovinske knjige. Škofjeločan je blestel celotno sezono, kar seveda prinese tudi določene posledice.

Te so povezane s klubi, ki bi si želeli pripeljati 23-letnega slovenskega reprezentanta Jana Oblaka v svojo sredino.

Po poročanju Goal.com in po povzetju zgodbe s strani francoskega dela Eurosporta, je na vrata Oblakovega agenta Mihe Mlakarja prišla ponudba enega od petih največjih klubov v Evropi. To je za Goal.com potrdil Mlakar sam, čeprav agenta ne citirajo dobesedno. Sprva neznani klub naj bi se pri Mlakarju prepričal o možnostih prestopa, toda dobil naj bi negativen odgovor.

Francozi nadalje v prej nastalem poročilu sporočajo, da naj bi bil "eden od teh velikih klubov" ravno Paris Saint Germain, ki se želi znebiti svojega prvega vratarja Kevina Trappa, na njegovo mesto pa pripeljati vrhunskega čuvaja mreže, sposobnega iger na najvišji ravni.

Zapisali so še, da niti v enem trenutku iz Oblakovega tabora ni prišel indic, da naj bi Škofjeločan zapustil vrste Atletica in da se bo moral tudi PSG obrisati pod nosom. 

V članku je omenjeno tudi, da je Samir Handanović na listi tistih, za katere se francoski velikan zanima. Ob odhodu Zlatana Ibrahimovića pa si želi francoski klub v napadu osvežitve v obliki Carlosa Bacce, ki je na plačilni listi Milana.