Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
gv
gv
06.06.2016 09:12:09
Deli članek:

V Barceloni napadli dve ženski, ki sta podpirali Španijo (video)

V Barceloni so neznanci napadli podpornike Španije, najbolj sta jo skupili dve ženski.

Velik del Katalonije naravnost sovraži matično Španijo in vse, kar je povezano s to državo. Zaradi tega razloga je španska nogometna reprezentanca zadnja, ki bi jo mnogi Katalonci podpirali, še več, sovraštva do španskega dresa nikoli niso skrivali.

Se pa v Barceloni najdejo tudi tisti, ki odkrito navijajo za Španijo. Tam so ustanovili svojo skupino, ki navija in podpira špansko reprezentanco, minuli konec tedna pa se je na te podpornike spravila skupina neznancev.

Z dovoljenjem Barcelone so podporniki Španije sredi mesta postavili šotor, namenjen španski izbrani vrsti, ki bo v naslednjih tednih igrala na evropskem prvenstvu v Franciji. K njim so nato pristopili neznanci in najprej uničili šotor, nato pa se spravili še nad podpornike, med katerimi sta jo najhuje skupili dve ženski. "Odidita od tukaj španski ku*bi, ubili vaju bomo," so med drugim vpili neznanci in ženski dodobra obrcali.

Skupina neznancev je nato pobegnila, nato pa se je v avtomobilu pripeljala nova skupina jeznih nasprotnikov Španije in nadaljevala z zmerjanjem in pljuvanjem. Kot še poročajo tamkajšnji mediji, so bile oblasti z incidentom seznanjene in bodo dogodke podrobno raziskale.