Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
dm
dm
25.10.2024 17:31:21
Deli članek:

Zlatko Zahović se je odzval na govorice, ki ga povezujejo s Partizanom

Grega Wernig

Bo Zlatko Zahović res že kmalu postal športni direktor Partizana?

Kot strela z jasnega je udarila novica, da je Zlatko Zahović prvi kandidat za novega športnega direktorja Partizana, pri katerem so se v zadnjih dneh zgodili tektonski premiki. Miloš Vazura in Milorad Vučelić, prva moža črno-belih, sta končno odšla, v klubu iz srbske prestolnice pa so vsaj začasno vajeti prevzeli politik Rasim Ljajić in nekdanja odlična nogometaša Predrag Mijatović ter Danko Lazović. 

Ena prvih potez novega (začasnega) vodstva kluba je bila, da se športnemu direktorju Ivici Ilievu, ki se je šele na začetku prejšnjega meseca vrnil nazaj na položaj snovalca kadrovske politike na stadionu JNA zahvalijo za sodelovanje. In srbski mediji so za glavnega kandidata za novega športnega direktorja označili najboljšega strelca v zgodovini slovenske reprezentance Zlatka Zahovića, nekdanjega športnega direktorja Maribora. 

Zavrteli smo številko Zlatka Zahovića in ga seveda povprašali, ali držijo medijski zapisi, da je glavni kandidat za novega snovalca kadrovske politike pri črno-belem velikanu iz Srbije? "To je brezpredmetno komentirati. Je pa vsekakor enormna čast, da me tamkajšnji mediji vidijo kot enega od kandidatov za mesto športnega direktorja," je bil kratek najuspešnejši funkcionar v zgodovini slovenskega športa.