Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
25.10.2024 13:24:21
Deli članek:

Brnić prišel na novinarsko konferenco in s svojo izjavo spravil vse v smeh

Martin Metelko

Po sinočnji tekmi med Celjem in Basaksehirjem je bilo v knežjem mestu seveda zelo veselo.

Kako tudi ne bi bilo, ko pa so Celjani na zgodovinski, prvi domači tekmi v skupinskem delu katerega koli evropskega tekmovanja s kar 5:1 razbili Istanbul Basaksehir. Eden od junakov dvoboja je bil tudi Ivan Brnić, ki je bil nerešljiva uganka za turško obrambo. Hitronogi Hrvat, ki je v Celje posojen iz Olympiakosa, je zabil drugi zadetek na tekmi in prispeval asistenco za petega. 

Martin Metelko
Po tekmi je prišel na novinarsko konferenco in z enim od odgovorov nasmejal vse prisotne. "Žal mi je, da se je končala tekma. Jaz bi, da bi odigrali še dodatnih 90 minut," se je glasno zasmejal 23-letnik, ki je bil seveda več kot navdušen nad tem, kako so grofje odigrali evropsko preizkušnjo. "Moram biti iskren, to je najboljši polčas, ki smo ga odigrali. Pravzaprav je bila celotna tekma zares dobra. Trener nam je dal navodila, vedeli smo, kako bo tekla tekma. Pripravili smo se in odigrali taktično res dobro. Ekipa mi je zelo pomagala, brez nje ne bi mogel odigrati, kot sem odigral. Nogomet je ekipni šport, vsakdo ima svojo vlogo," je dejal Brnić. 


In na vprašanje, ali se lahko ta celjska zasedba prebije tudi med 24 najboljših na enotni lestvici konferenčne lige, ki bodo nadaljevali svojo pot v zaključnih bojev, z nasmeškom na obrazu odvrnil: "Prehitro je še reči. To je bila šele druga tekma, imamo še štiri obračune. Smo pa na dobri poti, da napredujemo."