Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
dm
dm
09.10.2024 21:15:41
Deli članek:

Maribor ima novega trenerja, Boštjan Cesar se je dogovoril

alesfevzer.com

Novica sicer še ni uradno potrjena, toda iz zanesljivih virov smo dobili informacijo, da se je Boštjan Cesar dogovoril z Mariborom in bo postal novi trener vijoličastih.

Potem ko je Ante Šimundža včeraj postal bivši trener vijoličastih, so seveda pod Kalvarijo krenili v iskanje njegovega naslednika. No, v bistvu so ga našli še preden so izkušenemu Mariborčanu 'dali nogo', toda vseeno so se morali z Boštjanom Cesarjem dogovoriti še o vseh podrobnostih sodelovanja. Ravno iz tega razloga je dozdajšnji pomočnik Matjaža Keka v slovenski izbrani vrsti danes dopoldan namesto v Oslo, kamor se je odpravila slovenska izbrana vrsta, ki jo čaka obračun v ligi narodov proti Norveški, odpravil v Turčijo, kjer se je sestal z Acunom Ilicalijem in njegovo ekipo.

Sestanek je bil po naših informacijah produktiven, obe strani sta si segli v roko, tako da bo Boštjan Cesar postal novi trener Maribora. Pravzaprav prvi v eri Acuna Ilicalija, čeprav turški medijski mogotec še vedno ni uradno postal novi prvi mož šestnajstkratnih slovenskih državnih prvakov. Uradno potrditev posla lahko pričakujemo jutri ali najkasneje v petek, že za vikend pa bi Boštjan Cesar lahko svoje nove varovance vodil tudi na prvem treningu.