Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
lp
lp
09.10.2024 16:42:33
Deli članek:

Matjaž Kek na Brniku razkril svoje mnenje o primeru Cesar

alesfevzer.com

Slovenska nogometna reprezentanca se je danes popoldne odpravila v Skandinavijo, jutri zvečer jo v Oslu čaka tretja tekma lige narodov, tekmica bo Norveška.

V pričakovanju težkega gostovanja je v reprezentančni tabor kot strela z jasnega udarila novica, da prvi pomočnik selektorja Matjaža Keka zapušča izbrano vrsto. Boštjan Cesar se je preko noči poslovil in namesto na letalo za Oslo sedel na letalo za Istanbul. Tam naj bi se sestal s prvim človekom Maribora Acunom Ilicalijem in se skušal dogovoriti za prevzem mesta glavnega trenerja vijoličastih.

Jasno je, da v reprezentančnem taboru pred vkrcanjem na letalo ni šlo brez debate okoli Cesarjevega odhoda. Vprašanju o vroči temi se ni mogel izogniti niti Kek, ki je na ljubljanskem letališču pojasnil, da se takšne stvari pač dogajajo in ponudil svoje razmišljanje o konkretnem primeru: "Ne nimam težave o tem govoriti. Saj me poznate, za mene ni tabu tem ... Jaz pravim, da gredo v življenju vedno stvari naprej. Kdaj in na kakšen način, kdo kam, je pa odgovornost vsakega posameznika. Glede na to, da sem bil že nekajkrat v takšni situaciji, je brez veze, da me sprašujete, kaj si mislim o tem."