Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
13.08.2024 16:28:07
Deli članek:

Kaj se dogaja v Celju? Grofje so se odločili, da prekinejo pogodbo z ...

alesfevzer.com

Pri aktualnih slovenskih državnih prvakih so potegnili nepričakovano potezo ...

Denis Popović, ideolog celjske igre, kapetan Celja in morda še vedno eden boljših igralcev, ni več član Celja! To je novica, ki so jo pred nekaj minutami v javnost lansirali v klubu, ki domuje na stadionu Z'dežele.

"Vrnitev v domače okolje deset let po odhodu je kot kapetan moštva kronal z naslovom državnega prvaka. Po pogovoru s trenerjem in vodstvom kluba sprejeta skupna odločitev o zaključku sodelovanja. Ker pa si kot kapetan in Celjan Denis Popović zasluži primeren poklon, se bo NK Celje od “Popeta” slavnostno poslovil na domači tekmi z Mariborom. Več informacij sledi," so v skopi izjavi za javnost zapisali na družabnih omrežjih Celja. 

alesfevzer.com

Denis Popović je imel v zaključku prejšnje sezone nekaj zdravstvenih težav, ki pa jih je prebrodil. Ne glede na vse, verjetno Popovića v postavi Celja ne vidi trener Albert Riera, ki išče hitre in gibljive igralce za njegov slog igre. In Popović je 34-letni veteran, ki sicer še vedno premore kakovost in znanje, a se po hitrosti verjetno ne more meriti z mlajšimi in bolje pripravljenimi igralci Celja. V minulih dveh sezonah, ko je na skupaj 48 prvenstvenih tekmah zabil 9 golov in prispeval še 12 asistenc ... Odhod Popovića iz Celja je glede na to, da je vajeti v roke prevzel Riera, dokaj razumljiva.