Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
30.07.2024 09:10:08
Deli članek:

Vipotnik spet v Sloveniji, a tokrat v dresu Celja?! Riera s sporočilom, ki vam bo dalo misliti

alesfevzer.com

Ali bo Albert Riera v Celju združil moči s slovenskim napadalcem in nekdanjim članom Maribora?

Albert Riera se je po klavrnem koncu Bordeauxa vrnil v Celje. V ponedeljek je bil tudi uradno predstavljen kot novi trener aktualnih prvakov, že danes pa bo Celjane vodil na povratni tekmi drugega kroga kvalifikacij za ligo prvakov.

Vsekakor bo zanimivo videti, ali bo še pred koncem prestopnega roka prišlo do kakšne spremembe v ekipi, veliko vprašanje pa je, kaj se bo zgodilo z nekdanjim napadalcem Maribora Žanom Vipotnikom. Slednji je prav tako ostal brez pogodbe z nekdanjim francoskim prvakom, ne bi bilo presenečenje, če bi sledil španskemu strategu in združil moči v Celju. Kaj pa na to pravi Riera?

"On je v položaju, v katerem mora še malce počakati, da vidi, kaj se bo zgodilo. Težka situacija je zaradi vsega, kar se je zgodilo Bordeauxu. Najprej mora sploh dobiti proste papirje. V prejšnji sezoni je bil Žan moj igralec, zdaj sem zadovoljen z igralci, ki jih imam na voljo. Bomo videli, kaj se bo zgodilo v prestopnem roku, za zdaj pa sem osredotočen na svojo ekipo. Lahko pa povem zgolj to, da je Žan fantastičen profesionalec, je velik delavec. Želim mu vse najboljše. Nikoli pa ne moreš vedeti, kaj bo prinesla prihodnost in ali bova tudi v tej sezoni sodelovala," je na to temo povedal Riera.