Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
29.07.2024 16:57:25
Deli članek:

"Sem najbolj zvest štajerski žabar!" Čustveno slovo Elšnika od Olimpije navdušuje navijače!

Luka Vovk

Timi Max Elšnik se je s čustvenim videom poslovil od navijačev Olimpije.

Prestopna saga Timija Maxa Elšnika se je le končala. Po dobrih štirih letih v dresu ljubljanske Olimpije se slovenski reprezentant seli v Beograd, kjer bo igral za Crveno zvezdo. Ob slovesu pa si je kapetan zmajev vzel čas še za posnetek, ki ga je namenil navijačem Olimpije. "Dragi navijači Olimpije, tole je za vas," je začel svoj govor in nadaljeval: "Skupaj smo preživeli zadnja štiri in pol leta, doživeli številne lepe in zgodovinske stvari. Nekaj je bilo tudi slabših in težjih trenutkov, skozi katere smo šli skupaj. V čast mi je bilo igrati pred vami v Stožicah. Te spomini bodo za vedno ostali z nami, vaša podpora je bila izjemna, čutili smo jo na vsakem koraku in klub mi je prirasel k srcu. V teh letih sem sigurno postal najbolj zvest štajerski žabar Olimpiji."

Elšnik se je v poslovilnem videu zahvalil tudi vsem trenerjem in soigralcem ter vsemu ostalemu osebju, ki deluje v klubu ter dodal: "Ogromno stvari me veže na Ljubljano, zato verjamem, da se bom še kdaj vrnil."

Medtem je Elšnik že poziral tudi v dresu Crvene zvezde, s katero je podpisal štiriletno pogodbo in pri kateri bo nosil številko 21.