Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
11.07.2024 12:34:30
Deli članek:

Ali si bodo lahko navijači tekmo Maribora ogledali v neposrednem prenosu? Tu so najnovejše informacije

Grega Wernig

Maribor evropsko pot začenja v Bolgariji, ob 20. uri po slovenskem času se bo v 1. krogu kvalifikacij za ligo Europa pomeril z ekipo Boteva iz Plovdiva.

Po Celju, ki je bilo uspešno na gostovanju v 1. krogu kvalifikacij za ligo prvakov, danes svojo evropsko pot začenjata tudi Maribor in Bravo. Vijoličasti se bodo ob 20. uri pomerili z bolgarsko ekipo Boteva iz Plovdiva, če jim uspe preskočiti to oviro, povratna tekma bo 18. julija, ga v 2. kvalifikacijskem krogu čaka Panathinaikos, katerega člani so bili v prejšnji sezoni trije slovenski reprezentanti Andraž Šporar, Adam Gnezda Čerin in Benjamin Verbič. V primeru izpada pa bodo vijolični evropsko pot nadaljevali v 2. kvalifikacijskem krogu konferenčne lige.

Veliko navijačev pa kakopak zanima, ali si bodo lahko tekmo vijoličastih iz Bolgarije ogledali v neposrednem prenosu. "Nocoj v Plovdivu pričakujejo okrog 16.000 gledalcev. Trenutno najbolj iskana informacija - zaenkrat še brez potrditve glede TV-prenosa za področje Slovenije," so sporočili iz kluba.