Barvanje 8-okt20 Svet24.si

Kislica že stoletja slovi kot naravno zdravilo za...

Ariana Grande Svet24.si

Ariana Grande spregovorila o nasilju na ...

DOG2344990416298238339 Necenzurirano

Skrajnež je skrajnež, pa če prisega na križ ...

janez jansa pl Reporter.si

Janša dobil krila: je to začetek konca Roberta ...

slovenija, danska, evropsko-prvenstvo Ekipa24.si

Kakšen drugi polčas! Po zaostanku z 0:1 so se ...

Marylin ni mogla brez čudežnih injekcij, ki so delovale tudi na njeno psiho Odkrito.si

Vse je bilo v njegovih rokah ... Tudi ona

stojanovic Ekipa24.si

Razkrivamo: Slovenci igrali s črnim trakom, to je...

nu
nu
1 16.12.2023 17:16:27

Konec dvomov! Safet Hadžić ni več trener Kopra, znan njegov najverjetnejši naslednik!

Luka Vovk

Koper je po porazu v prejšnjem krogu na domači tekmi z Olimpijo vknjižil še poraz na zadnjem obračunu jesenskega dela sezone v Celju. Primorci so tako še podaljšali niz slabih rezultatov, ki jih je močno oddaljil od boja za naslov. Ob vsem tem so bile posledice neizbežne.

Že porazu z Olimpijo je bilo bolj ali manj jasno, da Safet Hadžić ne bo prezimil na klopi Kopra, po novem neuspehu v Kopru pa o tem ni več nobenih dvomov. Da se po dveh mesecih, v katerih je uspel na osmih prvenstvenih obračunih vknjižiti le eno zmago, poslavlja od mesta glavnega trenerja koprske zasedbe, je Hadžić v Celju potrdil kar sam.



"Novemu trenerju želim vse dobro in upam, da bo s Koprom čim bolj uspešen," je v drobovju stadiona Z'dežele še pred uradno potrditvijo dejal 55-letni strateg. Hadžić se od Bonifike sicer ne bo poslovil, temveč se bo vrnil v vlogo, ki jo je imel že pred odhodom Zorana Zeljkovića. Znova bo zadolžen za skavting Primorcev.

S kom se bo Koper podal v spomladanski del sezone? Po naših informacijah je ime njegovega naslednika praktično zapečateno; če ne bo preobrata v zadnjem trenutku, bo taktirko kanarčkov med zimskim prestopnim rokom prevzel Aleksandar Radosavljević, nekdanji reprezentant in aktualni selektor kadetske izbrane vrste.

Značke: koper, safet-hadžić

Članki iz rubrike