stojnice, belvedere Svet24.si

Foto: Prodajalci okupirali istrske ceste, stojnice...

mladič srne trava Svet24.si

Foto: Za varnost živali na travinju je mogoče ...

1711036296-dsc9299-01-1711036248215 Necenzurirano

Od Žuglja do Žaklja: ko zloraba institucij ...

jansa orban budimpesta cpac Reporter.si

Klavrn zaton Janeza Janše: Hrvat Plenković je ...

anamarija lampic nico gross af Ekipa24.si

Slovenska zvezdnica z ostro kritiko smučarske ...

Resno? Je on tisti, zaradi katerega bo planet uničen? Odkrito.si

Nas bo Elon Musk pokončal?

parfumi Ekipa24.si

Kamera ujela znanega in uglednega slovenskega ...

nu
nu
1 15.12.2023 17:16:19

Kaj se dogaja? Nepridipravi so se spravili na še eno igrišče! Tokrat so nastradali pri tem nogometnem klubu!

Neznanec je z avtomobilom krožil po zelenici.
FB NK Mostje
Nogometni klub Mostje je z objavo na družbenem omrežju facebook javnost obvestil, da se je neznani storilec po igrišču vozil z avtomobilom in jim s tem povzročil škodo.

»Ker je brezpredmetno debatirati in navajati dejstva o tem, koliko truda, znanja, prostovoljnega in prostega časa se vlaga v športno infrastrukturo, še posebej pri nas, malih klubih v nižjih ligah, da sleherni vložek predstavlja izziv pridobiti sredstva in predstavlja nemalo organizacije, nas tvoje dejanje ni prizadelo, ali na kakršen koli način vzelo volje za delovanje,« so začeli svoj zapis. Nadalje so nadaljevali, da jih žalosti, da storilec najverjetneje uničuje družinski avtomobil, za katerega nekdo (starši) trdo in pošteno delajo. »Nekoč boš odrasel, tako ali drugače in nekoč boš mogoče imel otroke, ki ti s podobnimi dejanji najverjetneje ne bodo v ponos. Res je veliko odvisno od vzgoje, vendar pri minimum 18. letih verjamemo, da se lahko razsodno odločamo, če je uničevanje javnih površin za šport smiselno in tako "zabavno",« so še sporočili storilcu.

Po praznikih bodo poskrbeli za sanacijo igrišča in raztros apnenčeve moke. »Če imaš voljo in čas, ti izpolnimo željo, da se lahko nekajkrat odpelješ po igrišču z zato primernim prevoznim sredstvom oz. strojem,« so sklenili v NK Mostje. Prekmurski nogometni klub pa nikakor ni edini, ki ga je v zadnjem obdobju doletelo podobno presenečenje, podobno se je zgodilo tudi v Šentjurju, kjer pa so policisti ujeli tri nepridiprave ter jih kazensko ovadili, ter v Šoštanju. 

Članki iz rubrike