Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
14.08.2023 12:49:26
Deli članek:

Trener Olimpije je ostro udaril in igralcem poslal sporočilo: Če bomo tako igrali v Istanbulu, bomo ...

alesfevzer.com

Po zmagi v Prvi ligi Telemach zdaj Olimpijo čaka povratna tekma kvalifikacij za ligo prvakov.

Ljubljančane na povratni tekmi kvalifikacij za ligo prvakov čaka skorajda nemogoča naloga: v vročem Istanbulu bodo morali loviti zaostanek z 0:3 proti Galatasarayu, tekma bo na sporedu v torek ob 20. uri. 

Zmaji si ne zatiskajo oči pred tem, da bi morali v Turčiji doživeti največji čudež, če bi želeli napredovati, trener Joao Henriques tega pred odhodom v turčijo ni skrival. Njegova največja želja je, da bi Olimpija z dobro igro čim dražje prodala kožo.

Po tekmi z Domžalami je bil Portugalec kljub zmagi z 2:1 namreč vse prej kot dobre volje. "Če bomo v Istanbulu igrali tako, kot smo proti Domžalam, bomo izgubili z 0:10. Malo se šalim, a tekma proti Domžalam ni primerljiva. Tam bo igrišče v izvrstnem stanju, odigrana bo zvečer in prepričan sem, da bodo moji igralci pozabili na utrujenost. Želimo igrati na visoki ravni. To nam je uspelo tako proti Galatasarayju kot tudi Ludogorcu. Dvoboj z Domžalami ne more biti zgled. Igra je bila počasna, brez agresivnosti in prave intenzitete. Fantje skušajo igrati po najboljših močeh, a včasih te ujame utrujenost in žoga postane težka. To je vendarle običajno, saj ne gre le za fizično, ampak tudi psihično utrujenost. Če je za tabo tako zahtevna tekma, kot je bila torkova, se bodo posledice zagotovo poznale," je bil brez dlake na jeziku.