Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
14.08.2023 11:45:42
Deli članek:

Zakaj je bil Ivan Brnić na klopi? Je prestop v Olympiakos res že zapečaten? Krznar odgovarja ...

Drago Wernig - TAKA

V minuli sezoni in tudi na začetku letošnje je bil Ivan Brnić nepogrešljiv člen začetne enajsterice Maribora.

Hitronogi hrvaški krilni vezist - ali napadalec, kakor želite - je tik pred odhodom v Olympiakos. Da bo odšel v Pirej in okrepil vrste rdeče-belega grškega giganta, je bolj ali manj že jasno. Iz Grčije nam je na uh prišla informacija, da je minuli teden Ivan Brnić že bil v Atenah, kjer se je dogovarjal za zadnje podrobnosti prestopa. In da se je tudi zaradi tega na tekmi z Bravom znašel zgolj na klopi. In sploh ni vstopil v igro. 

"Ivana še vedno malce boli koleno. Tudi zjutraj ni naredil aktivacije, zato nismo želeli z njim tvegati," je po tekmi sicer bolečine v kolenu kot izgovor uporabil Damir Krznar, čeprav je seveda jasno, da bi Hrvat, če ne bi bil pred prestopom v Olympiakos, v nedeljo zagotovo igral za vijoličaste. 

Ali obstaja še kakšen drug razlog, zakaj Brnić ni igral? Vprašanje, ki so ga novinarji naslovili na Krznarja. "Da, obstaja," je dejal hrvaški strokovnjak. In potem v smehu dodal: "Četrtek. Fenerbahče." 

Obračun s Fenerjem bo skorajda zagotovo zadnji Ivana Brnića v mariborskem dresu. Po koncu dvoboja s Turki naj bi namreč odšel v Pirej in podpisal za Olympiakos.