tank, želva, lopa Svet24.si

Foto: Ukrajinci zajeli nenavadno rusko »želvo«

906923_138-naplavinepasjirep1 Svet24.si

Naplavine zasule tlakovan prehod čez Pasji rep

stanislav zore brezje 2023 Necenzurirano

Pridiga nadškofa Zoreta o evtanaziji in ...

luka doncic pf Reporter.si

Dončić, Golob in starleta: popisujemo ozadje ...

benjamin sesko pm Ekipa24.si

Simpatična izbranka Benjamina Šeška je ...

Marylin ni mogla brez čudežnih injekcij, ki so delovale tudi na njeno psiho Odkrito.si

Vse je bilo v njegovih rokah ... Tudi ona

Celje Ekipa24.si

Razkrivamo: Naslednja okrepitev Celjanov je tukaj!...

nu
nu
0 18.06.2023 07:13:41

Trener Maribora po prvi prijateljski tekmi s skrivnostnim sporočilom ...

Drago Wernig - TAKA
Maribor je odigral svojo prvo pripravljalno tekmo.

Ob počastitvi 50-letnice nogometa v Limbušu so se pomerili s tamkajšnjim članom 1. lige MNZ Maribor. Rezultat tokrat ni bil v ospredju, v vijoličastem dresu sta se predstavila novinca Soudani in Skuka, Maribor pa je na koncu slavil s 5:0. Trikrat je v polno zadel Arnel Jakupovć, po enkrat pa Nemanja Mitrović in Skuka.

"Po prosti nedelji pa sledi še zahtevnejši del. To je tisto obdobje, brez katerega ne gre. Za kakšnih 10 odstotkov smo zmanjševali obremenitve le najmlajšim, ki dejansko niso imeli premora po sezoni, a so izpolnili vse zahteve. Skozi treninge nisem imel pripomb nad njihovo prizadevnostjo. Ne bi o imenih, a imamo med njimi tudi nekaj pozitivnih presenečenj. Nekateri fantje se bodo priključevali med prvenstvom po potrebi, posamezniki pa bodo kar redno z nami. Glede novih igralcev je stanje zadovoljivo. Le Skuka, ki je prišel pozneje in ni imel pravega ritma v spomladanskem delu, bo še nekaj časa vadil po posebnem programu. Prehitro je še za ocene, saj je imel za seboj tudi zahtevno pot. Prišel je brez prtljage in igral z izposojenimi kopačkami, a je nakazal tisto, kar smo želeli videti glede miselnosti," je povedal Krznar in zanimivo bo videti, kateri od mlajših nogometašev ga je uspel prepričati.

Na koncu se je trener Maribora dotaknil še prestopnega roka: "Zadovoljni smo glede odhodov, saj doslej nihče ni odšel. Glede prihodov pa aktivnosti niso zaključene, zagotovo pride še kdo. Nekatere zadeve so že dorečene in dogovori zelo blizu, videli bomo, kdaj bodo tudi dokončno potrjeni. Gremo v dobro smer, bo pa zelo dobrodošlo, če bomo imeli nove igralce čim prej na treningih."

Značke: maribor, damir-krznar

Članki iz rubrike