tank, želva, lopa Svet24.si

Foto: Ukrajinci zajeli nenavadno rusko »želvo«

906923_138-naplavinepasjirep1 Svet24.si

Naplavine zasule tlakovan prehod čez Pasji rep

stanislav zore brezje 2023 Necenzurirano

Pridiga nadškofa Zoreta o evtanaziji in ...

luka doncic pf Reporter.si

Dončić, Golob in starleta: popisujemo ozadje ...

televizija navijac Ekipa24.si

Jezni slovenski navijač se je po prejetem zadetku...

Marylin ni mogla brez čudežnih injekcij, ki so delovale tudi na njeno psiho Odkrito.si

Vse je bilo v njegovih rokah ... Tudi ona

Celje Ekipa24.si

Razkrivamo: Naslednja okrepitev Celjanov je tukaj!...

ro
ro
0 17.06.2023 20:59:58

Celjani šteli do 12, Domžalčani poraženi na Hrvaškem

Luka Vovk
Prijateljski preizkušnji slovenskih prvoligašev.

Za nogometaši Celja je še drugo prijateljsko srečanje po začetku priprav. Po uvodnem remiju z Universitateo Cluj so se varovanci Romana Pilipčuka na stadionu Z'dežele pomerili s trboveljskim Rudarjem, ki tekmuje v četrtem kakovostnem razredu in ga pričakovano visoko premagali – ob desetih različnih strelcih je bilo kar 12:0 (5:0). Po dvakrat sta bila uspešna Ikwuemesi in Popović, v polno so zadeli še Bajde, Vuklišević, Bizjak (enajstmetrovka), Špeljak, Džumhur, Bobičanec, Matko in Mačak.

Grofi so v prvem polčasu igrali v postavi Kolar, Milić, Vuklišević, Kujović, Matić, Zabukovnik, Bizjak, Mačak, Bajde, Špeljak in Ikwuemesi, v nadaljevanju so enajsterico sestavljali Obradović, Džumhur, Ljutić, Zec, Mačak, Vrbanec, Bandaogo, Bobičanec, Popović ter Ikwuemesi.

Domžalčani so uvodno pripravljalno preizkušnjo odigrali v Zagrebu, kjer je bila Lokomotiva uspešnejša z 2:0 (2:0), oba gola je dosegel Indrit Tuci. Za dvakratne slovenske prvake so od prve minute zaigrali Tratnik, Mutavčić, Markuš, Topalović, Kovačević, Hasanbegović, Repas, Nwankwo, Đapo, Fazlić in Šturm, priložnost so dobili še Matičič, Julardžija, Awosanya, Bukovec, Černe, Hempt, Duranović, Ficko, Štefanec, Biggs, Brecl, Husmani, Bobarić.

Članki iz rubrike