ludivine-daoudi-rn Svet24.si

Kandidatko skrajne desnice ujeli z nacistično ...

ufo-cesta-vozilo Svet24.si

Foto: Na avtocesti so ustavili leteči krožnik

Necenzurirano prenos Necenzurirano

Največji slovenski tajkun v kazenskem postopku. ...

damir crncec pl Reporter.si

Kdo bo novi minister za obrambo: Črnčec, Premk ...

matjaz kek Ekipa24.si

Kaj je želel povedati Matjaž Kek? Selektor z ...

Mnogi si upajo trditi, da so to nezemljani Odkrito.si

Nenavadna svetloba nad južno Italijo

jan oblak cristiano ronaldo Ekipa24.si

Cristiano Ronaldo brez ovinkarjenja povedal, kaj ...

ba
ba
1 17.06.2023 15:08:15

Crotterdam! Hrvati so 'ponoreli'! Neverjetno, koliko jih bo v finalu lige narodov spodbujalo Luko Modrića in soigralce

Profimedia
Obračun južnih sosedov in Špancev za lovoriko.

Nedeljski večer bo zaznamoval finale lige narodov v Rotterdamu, v katerem se bodo udarili Španci in Hrvati, južni sosedi so si prvo zmago že zagotovili. Na tribunah! Že v polfinalu so imeli ognjeni proti gostiteljem izjemno podporo s tribun, na legendarnem stadionu De Kuip je bilo kar 14 tisoč njihovih privržencev, tokrat jih bo še precej več. Ob dejstvu, da ima njihova reprezentanca priložnost za prvo lovoriko v zgodovini, so navijači preprosto 'ponoreli' in jasno je, da se bo zgodila rdeče-bela invazija v nizozemsko mesto.

S sedeža Hrvaške nogometne zveze so sporočili, da pričakujejo okrog 20 tisoč 'kockic', vendar mnogi ob tem ne dvomijo, da se bodo mnogi Hrvati, ki so za zdaj ostali brez vstopnice, nekako že znašli in si zagotovili dragocen košček papirja. Ne bi bilo presenečenje, če bi Luko Modrića in soigralce podpiralo 25 tisoč ljudi, kar je kakopak izjemna številka. V sobotnem dopoldnevu je proti prizorišču krenila karavana avtomobilov, kombijev ter avtobusov, Rotterdam bo v nedeljo postal Crotterdam ...

Tekma bo za Hrvate morda zgodovinska. Ne 'le' zaradi morebitne trofeje, temveč zato, ker bi lahko Luka Modrić zadnjič zaigral v reprezentančnem dresu. Po dvoboju s Španci naj bi razkril odločitev, ali bo tudi v prihodnje na voljo selektorju Zlatku Daliću.

Članki iz rubrike