FyBh6rMXwAI53tj Svet24.si

Kitajski tigri v vojni v Ukrajini

osumljeni kd Svet24.si

To je moški, ki je bil nasilen na celjski ...

1664482811-dsc00710 Necenzurirano

Miklavčič brez tekmecev do 55-milijonskega posla...

20230605-01244576 Reporter.si

Neokusno: Premier Golob županom svetoval, naj ...

doncic dragic Ekipa24.si

Konec je! Zlati kapetan razblinil vse dvome, teh ...

Harry je spet na sodišču Odkrito.si

Njegov boj proti medijem se stopnjuje!

quintana Ekipa24.si

Zdaj pa res ni več dvoma! Takole so Rogliča ...

nu
nu
0 26.05.2023 16:16:55

Podpisal je dveletno pogodbo: Bivši trener Olimpije ima novega delodajalca!

ALESFEVZER.COM
Sezona se je ravnokar končala, klubi pa že iščejo okrepitve tako v strokovnem kot v igralskem kadru.

Med njimi je tudi slovaški Trenčin, ki je prvenstvo končal na devetem mestu med 12 ekipami. S tem si je uspel zagotoviti obstanek v družbi najboljših, zdaj pa so iz kluba sporočili, da so našli trenerja, ki jih bo vodil v naslednjem tekmovalnem obdobju.


Izbor je padel na bivšega stratega Olimpije Ilijo Stolico. Triinštiridesetletni Srb je bil trener Olimpije na  začetku sezone 2018/19, a je moral zaradi slabih rezultatov že po petih tekmah spakirati kovčke. Nato je deloval kot selektor srbske izbrane vrste do 21. leta starosti, sledilo pa je še precej neuspešno poglavje pri Partizanu, ki ga je zapustil po šestih tekmah.

"Velika čast je, da sem postal trener Trenčina. Dolgo spremljam klub in mi je bil všeč že v času, ko sem bil trener Partizana. Imel sem priložnost spremljati povratni dvoboj s Steauo leta 2015, ko je romunski klub prvi tekmo dobil z 2:0, nato pa je Trenčin ta zaostanek izničil v vsega 20 minutah. Bil sem očaran z učinkovitostjo tega moštva. Zelo sem bil presenečen nad tem, kako pogumen je. Vem, da je imel klub v minulih letih nekaj težav, ampak mi je v veselje, da imam priložnost prinesti novo energijo. To mi predstavlja velik izziv," je ob podpisu dveletne pogodbe dejal Ilija Stolica.

Članki iz rubrike