Zoran Janković Svet24.si

Janković okrcal ljubljansko Levico: Niti SDS jih ...

gospodarski minister Matjaž Han Svet24.si

Magna bo Sloveniji vrnila denar

20150112-00580293 Necenzurirano

Ko je hišni dobavitelj "zlizan" z bolnišnico: ...

mala seva buzekijan pernula pl Reporter.si

Miro Senica in Katarina Kresal sta sanjala, da ...

jan oblak 23 pm Ekipa24.si

Jan Oblak ujet v objemu s teniško igralko, ona je...

Manca Špik 1 Njena.si

Manca Špik po boleči ločitvi pripravljena na ...

roglic 1 Ekipa24.si

Uau! Bi imeli uro, narejeno po navdihu Rogličeve ...

nu
nu
1 26.05.2023 11:57:41

Znana je kazen za Oliverja Bogatinova zaradi zaušnice Senijadu Ibričiću!

Znana je kazen za zaušnico, ki jo je trener Radomelj Oliver Bogatinov 'prisolil' športnemu direktorju Domžal Senijadu Ibričiću.

Zadnji krog letošnje sezone slovenskega prvenstva je postregel z nemalo drame. Napeto je bilo predvsem v boju za obstanek oziroma za dodatne kvalifikacije, pa tudi za zadnjo evropsko vstopnico. Na koncu so jo po izjemno napetem boju dobili Domžalčani, ki so sicer izgubili na sosedskem dvoboju, a so izgubili tudi Koprčani, tako da so četrto mesto zasedli varovanci Simona Rožmana. 

Tekmo pa je zaznamovala zaušnica Oliverja Bogatinova Senijadu Ibričiću. Nastal je kaos, ki se je po nekaj minutah umiril, Bogatinov pa si je prislužil rdeč karton. 

Po koncu tekme smo se pogovarjali s sicer vedno mirnim Oliverjem Bogatinovim, ki je proti Domžalam presenetljivo eksplodiral. "Še vedno sem miren, reakcija je bila popolnoma zavestna. To, da sem miren, ne pomeni, da lahko po tebi skačejo, te žalijo in te teptajo. Moj odziv ne pomeni, da nisi miren, ampak da znaš vrniti na način, da opozoriš, da to, kar nekdo drug dela, mogoče ni okej. Gre za neko recipročnost. Ali je to pretirano, jaz mislim, da ni. Če je to vzgojno za mlade fante, mislim, da ni. Lahko se opravičim, bi pa še enkrat naredil isto, ko bi mi nekdo vse to povedal v obraz," je s svojim odzivom presenetil trener Radomelj. 

Hitro po incidentu so se strasti umirile, Bogatinov in Ibričić sta se kasneje celo povsem normalno pogovarjala. "Zelo ga spoštujem in tudi po tekmi sem rekel, da nimam nobenih težav, zavestno sem se odzval na njegovo provokacijo," je še dejal Bogatinov. 

Zdaj pa smo dobili tudi epilog afere klofuta: Bogatinov si je prislužil štiri tekme prepovedi igranja, plačati pa bo moral še denarno kazen v višini 700 evrov. 

Značke: bogatinov, ibričić

Članki iz rubrike