stojnice, belvedere Svet24.si

Foto: Prodajalci okupirali istrske ceste, stojnice...

mladič srne trava Svet24.si

Foto: Za varnost živali na travinju je mogoče ...

1701200126-dsc6052-01-1701200060836 Necenzurirano

Konflikt interesov? Nov zakon po željah glavnega ...

peter gregorcic sr Reporter.si

Peter Gregorčič igra Janševo igro: glavni cilj ...

anamarija lampic nico gross af Ekipa24.si

Slovenska zvezdnica z ostro kritiko smučarske ...

rudi-mlakar Njena.si

Rudi tudi v zunanjem svetu vse bolj priljubljen

parfumi Ekipa24.si

Kamera ujela znanega in uglednega slovenskega ...

nu
nu
5 20.03.2023 10:20:06

Kdo vse je razjezil Alberta Riero?! Ob tem posnetku se boste nasmejali do solz! (video)

alesfevzer.com
"Zapleši, če si v tem tednu razjezil Alberta Riero."

Čeprav Olimpija na vrhu prvenstvene lestvice še vedno prepričljivo vodi, so za nami zelo pestri dnevi slovenskega prvoligaškega plesa. Skozi zgoščen marčevski urnik so se izoblikovale dirke za obstanek in mesta, ki vodijo v Evropo, najbližji zasledovalci zmajev z razpletom nedeljskega derbija v Fazaneriji pa ohranjajo tudi minimalne teoretične možnosti, da bi lahko do konca prvenstva stopili velikansko prednost Ljubljančanov. Slovenski prvoligaši so se v zadnjih dneh izkazali tudi z veliko podporo dobrodelne akcije za Urbana, ki je stekla na pobudo Športnega dnevnika Ekipa in Radia Aktual.


Vse to so odlična izhodišča za razburljiv preostanek klubske sezone, še pred tem pa bo nogometna javnost pozornost preusmerila v pomembno reprezentančno akcijo; četo Matjaža Keka v tem tednu čakata uvodni tekmi v novem kvalifikacijskem ciklusu. Slovenska izbrana vrsta se najprej odpravlja na dolgo gostovanje v Kazahstan, v nedeljo pa sledi še domača tekma s San Marinom. Vse to bodo teme nocojšnje Sportklubove oddaje Pod prečko, v kateri se bosta voditeljema Mihi Penku in Dejanu Obrezu pridružila zanimiva sogovornika; Mitja Viler in Goran Obrez.

Ravno kolegi iz oddaje Pod prečko pa so po pestrem razpletu nedeljskega obračuna med Muro in Olimpijo nasmejali slovensko nogometno javnost. V spomladanskem delu sezone številne polemike namreč sprožajo tudi nastopi stratega Olimpije Alberta Riere, ki se je tudi po tekmi v Fazaneriji zapletel v manjši spor z domačim strategom Dejanom Grabićem. Trener Mure pa niti slučajno ni edini, ki je v zadnjem tednu dni uspel razjeziti Majorčana. Več v priloženem posnetku.

Članki iz rubrike