gensko spremenejena semena, NGT, gnojenje, škropljenje, kmetijstvo Svet24.si

Multinacionalke meljejo vrtičkarje in domača ...

Kourtney Kardashian Svet24.si

Kourtney Kardashian ponosna na telo, ki ji je dalo...

gašper bedenčič Necenzurirano

Tonin in Žakelj na policijo prinesla tudi ...

milan kucan sr Reporter.si

Razvnete strasti v SD: Milana Kučana razkuril ...

popovic Ekipa24.si

Velika drama kapetana Celja: Po tekmi z Domžalami...

jure-podjavoršek Njena.si

Mojster Jure: Žena in otroci so moje življenje

luka doncic Ekipa24.si

Luka Dončić je postal del izbrancev in podpisal ...

nu
nu
0 20.03.2023 10:16:09

Na glasni zabavi v slačilnici Barcelone tudi nogometaš, ki ga plačuje drug klub (foto)

Profimedia
Barcelona je sinoči dobil še tretji el clasico v tem koledarskem letu in prednost pred velikim tekmecem povečala na (neulovljivih ali težko ulovljivih) ducat točk.

Zmaga po preobratu in z odločilnim zadetkom v sodnikovem podaljšku je poleg zlata vrednih treh točk srca navijačev Barcelone napolnila z neizmernim veseljem. Sledila je izjemno glasna zabava v katalonski slačilnici, kjer je z igralci slavil tudi nekdanji član tega kluba.

Pri tem ne bi bilo nikakršne težave, če ne bi bil gost na zabavi pod pogodbo Chelseaja, fotografije njegovega prešernega veselja pa gotovo ne bodo všeč vodstvu in navijačem londonskega kluba.



Pierre-Emerick Aubameyang je dres Barcelone nosil v drugem delu prejšnje sezone, poleti pa – tudi zato, ker ni želel biti rezerva Robertu Lewandowskemu – podpisal dveletno pogodbo s Chelseajem. Hitro mu je postalo jasno, da je bila to velika napaka, tako se je želel med sezono na vse pretege vrniti na Camp Nou, a pri tem ni bil uspešen. No, več kot očitno je s srcem še vedno v Barceloni, zato tudi ni izpustil priložnosti, da s svojimi nesojenimi soigralci proslavi veliko zmago na el clasicu.

Vprašanje je, ali bo vodstvo angleškega prvoligaša v Franciji rojenega Gabonca kaznovalo, ker je slavil zmago v slačilnici drugega kluba.

Značke: barcelona, el-clasico

Članki iz rubrike