Mint Butterfield Svet24.si

Izginila hčerka ameriškega milijarderja, ...

duša Svet24.si

Pogovori s pokojnimi ne izčrpajo, ampak pomirijo

Screenshot 2024-04-25 at 16.31.28 Necenzurirano

Žakelj obrnil ploščo: zdaj ve, da je na ...

milan kucan sr Reporter.si

Razvnete strasti v SD: Milana Kučana razkuril ...

popovic Ekipa24.si

Velika drama kapetana Celja: Po tekmi z Domžalami...

Ansambel Igor in zlati zvoki Revija Stop

»Vse dni, vse noči« igrajo že lepih 32 let

luka doncic Ekipa24.si

Luka Dončić je postal del izbrancev in podpisal ...

rb
rb
0 20.03.2023 09:53:52

Konflikt Grabić-Riera v Fazaneriji! Kaj se je dogajalo? Trener Mure odgovoril trenerju Olimpije: Najprej moraš biti ...

Aleš Cipot
Vroča kri po spopadu med Muro in Olimpijo.

"Ne bi se pretirano poglabljal v tekmo. Veliko srce in taktična perfekcija naših igralcev ob impulzu, ki smo ga dobivali s tribun. To je to! Upamo, da bomo to videli čim bolj pogosto," je dvoboj v Fazaneriji zelo na kratko ocenil Dejan Grabić.

Derbi je znova razkril, kaka različni so lahko pogledi na nogomet, kako drugačna so lahko videnja trenerjev na dogajanja na zelenici. Albert Riera je govoril o tem, da je igrala le ena ekipa. "Kaj sem videl? Ne nogometa," je povedal Španec, ki se je po zadnjem žvižgu Alena Borošaka zapletel v konflikt s strategom Mure. Do te mere, da se mu je Dejan Grabić izmikal in mu ni hotel seči v roko. "Reči moram, da sem res razočaran nad nasprotnim trenerjem, nimam spoštovanja do njegovih besed po tekmi. Ta je potekala, kot smo načrtovali, a zgodilo se je veliko stvari, ki z nogometom nimajo nič. Zato se nimamo veliko za pogovarjati. Morali boste vprašati njega, če je odkrit, vam bo povedal, kako me je užalil," je nadaljeval trener Olimpije, ki ga je umirjal tudi Mirlind Daku.

In kako se je na mnenje, da je želelo igrati le eno moštvo, odzval Dejan Grabić? "Vsak …," je začel prvi mož črno-bele stroke, a se potem v trenutku zaustavil. "Tega ne bi komentiral," je pristavil, seveda pa smo želeli slišati tudi njegov komentar o trenerskem konfliktu, ki se je dogajal med odhodom v slačilnico. "Spet ne bi kaj preveč govoril o tem. Vsak odgovarja za svoja dejanja, jaz za svoja odgovarjam," je najprej odvrnil trener soboškega prvoligaša. "Moj komentar je takšen, da je najprej treba biti človek, potem pa vse ostalo. Trener, uradnik ... Vse ostalo. To je moj edini komentar," je poudaril 42-letni strokovnjak.

Članki iz rubrike