mlin Svet24.si

8-letnika skalpiralo na šolskem ogledu kmetije

medved, rjavi medved Svet24.si

Ministrstvo sledilo stroki: Letos bodo odstrelili ...

1701778337-dsc9818-01-1701778319724 Necenzurirano

"Kar sta na policiji počela Žakelj in Tonin, je ...

cernivceva 6a PL Reporter.si

Milijon in pol evrov vredne hiše gradbenega ...

620-24-reli1 Ekipa24.si

Grozljivka na reliju! Vsaj sedem mrtvih, 21 ...

matjaž-štraus Njena.si

Delovna akcija: Mojster Matjaž srečen v objemu ...

pogacar Ekipa24.si

Kocine pokonci... Poglejte, komu je Pogačar ...

nu
nu
0 07.02.2023 13:32:36

Luka Bobičanec brez dlake na jeziku: Mura bi lahko poskrbela za propad Olimpije!

Luka Vovk
Zanimivo razmišljanje hrvaškega vezista.

Luka Bobičanec se bo v naslednjih dneh znašel v središču pozornosti, saj bo na prvi tekmi spomladanskega dela sezone Prve lige Telemach s Celjem gostil Muro, za katero je igral več kot 5 let in z njo tudi osvojil naslov prvaka. 

Izkušeni hrvaški vezist je bil tudi gost nogometne oddaje Sportkluba Pod prečko, kjer je med drugim spregovoril tudi o vodilni Olimpiji, ki ima trenutno 13 točk prednosti pred drugim Koprom. 

"Kar se tiče individualne kvalitete, te jim zagotovo ne manjka. Po mojem mnenju lahko premagajo samo sami sebe. Naredili so razliko, kakšne vrsto let ni bilo v slovenskem nogometu. Za njimi je izjemna polovica sezone, ko smo se mi borili med sabo, so oni zmagovali, zmagovali in zmagovali. Ampak vemo, imajo svoje težave, ki jih iz sezone v sezono potiskajo na stan. A prišel bo trenutek, ko jim ne bodo več mogli ubežati. Takšne stvari pa ne pristojijo takšnemu klubu," razmišlja Bobičanec.

Ta je postregel tudi za zanmivo razmišljanje, in sicer, da je v neki meri Mura 'kriva' za takšno jesensko eksplozijo Ljubljančanov: "Trener Albert Riera je prišel ravno v pravem trenutku. Mi smo igrali poleti tekmo z njimi takoj po njihovi dolgi poti iz Luksemburga, in če bi jih takrat premagali, bi morda celotna zadeva lahko popolnoma razpadla. A tisto tekmo so uspeli dobiti in potem se je začel njihov vzpon."

Članki iz rubrike