stojnice, belvedere Svet24.si

Foto: Prodajalci okupirali istrske ceste, stojnice...

mladič srne trava Svet24.si

Foto: Za varnost živali na travinju je mogoče ...

1701200126-dsc6052-01-1701200060836 Necenzurirano

Konflikt interesov? Nov zakon po željah glavnega ...

peter gregorcic sr Reporter.si

Peter Gregorčič igra Janševo igro: glavni cilj ...

popovic Ekipa24.si

Velika drama kapetana Celja: Po tekmi z Domžalami...

Resno? Je on tisti, zaradi katerega bo planet uničen? Odkrito.si

Nas bo Elon Musk pokončal?

luka doncic Ekipa24.si

Luka Dončić je postal del izbrancev in podpisal ...

nu
nu
0 07.02.2023 09:40:39

Evropski velikan v hudih težavah! Policisti sprožili preiskavo zaradi uživanja kokaina! Ujeli so ...

Profimedia
Sina so ujeli med uživanjem droge.

Nemški prvoligaš Eintracht Frankfurt je v zadnjih letih doživel velik rezultatski vzpon. Trenutno petouvrščena ekipa bundeslige je lani osvojila ligo Europa in si na poti do evropske lovorike v famoznem gostovanju pri Barceloni pokorila tudi Camp Nou, poleg velikega slavja pa je trofeja prinesla tudi zagotovljeno vstopnico za ligo prvakov.

Nemci so se uspešno prebili do osmine finala elitnega tekmovanja, kjer jih v prihodnjih tednih čaka obračun z Napolijem, a bo priprava na dvoboj z Neapeljčani očitno vse prej kot mirna.


Eintracht se je namreč znašel pod drobnogledom kriminalistov, glavni krivec pa je celo predsednik kluba oziroma njegova družina. Nemška policija je zoper Petra Fischerja, njegovo soprogo in njegovega starejšega sina (25 let) sprožila preiskavo. Razlog? Posedovanje kokaina.

Vse skupaj je sprožil celo mlajši sin Fischerja (13 let); najstnik je drogo s prijateljem konzumiral v šoli, mati prijatelja pa je učitelje opozorila na nenaravno vedenje njenega sina. Vključili so se tudi policisti, ki so mladoletnika ujeli med uživanjem droge, predsednikov sin pa je priznal, da je nje prišel v domači hiši.

Sprožena je bila hišna preiskava, na domu Fischerja pa so kriminalisti s pomočjo psov odkrili še več sledi kokaina. Predsednik Frankfurta je tako trenutno v priporu, grozi mu tudi zaporna kazen. V nemškem klubu medtem že iščejo rešitve; Fischer je predsedniško vlogo opravljal skoraj 23 let.

Članki iz rubrike