Tony Cetinski - Krik (Deliverable V-T1-T-SG)4490 Svet24.si

Priljubljeni pevec razkril, kako je včasih ...

medved, rjavi medved Svet24.si

Ministrstvo sledilo stroki: Letos bodo odstrelili ...

1711036296-dsc9299-01-1711036248215 Necenzurirano

Afera Dars: poslanca NSi na policiji preverjala, ...

cernivceva 6a PL Reporter.si

Milijon in pol evrov vredne hiše gradbenega ...

luka doncic 24 pm Ekipa24.si

Luka Dončić objavil posebno fotografijo ...

Ansambel Igor in zlati zvoki Revija Stop

»Vse dni, vse noči« igrajo že lepih 32 let

pogacar Ekipa24.si

Kocine pokonci... Poglejte, komu je Pogačar ...

nu
nu
0 07.02.2023 10:35:15

Pri Realu gorijo vsi alarmi, vodstvo kluba izgubilo potrpljenje! Če mu to ne uspe, bo vsega konec!

Profimedia

Madridski Real se je v ključni fazi sezone znašel v rezultatski krizi. Aktualni španski prvaki izgubljajo stik z vodilno Barcelono, ki je znova izkoristila spodrsljaj svojih največjih rivalov in prednost na vrhu lestvice povečala na osem točk.

Katalonski ponos je galaktike prav tako ugnal v finalu španskega superpokala, Madridčani pa so bili na robu izpada tudi v kraljevem pokalu, kjer so morali proti Villarrealu loviti zaostanek dveh zadetkov.


Kriza bi lahko že konec tega tedna pripeljala do prvih večjih posledic. Po poročanju španskih medijev so vodilni možje kraljevega kluba namreč izgubili potrpljenje, zato so Carlu Ancelottiju postavili ultimat. Če se Real konec tedna ne bo okitil z naslovom svetovnih klubskih prvakov, bo italijanski strateg postal bivši.

Madridčane v polfinalu svetovnega prvenstva čaka obračun z egiptovskim Al Ahlyjem, če bodo upravičili vlogo favorita, pa se bo v nedeljskem finalu pomeril z zmagovalcem dvoboja med Flamengom in Al Hilalom. Ancelotti ob tem ne bo računal na kar nekaj poškodovanih nosilcev igre; manjkali bodo Thibaut Courtois, Eder Militao in Karim Benzema, poškodovana sta tudi Lucas Vasquez in Ferland Mendy.

Odnosi med trenerjem in vodstvom kluba so zelo načeti; izkušeni Italijan odgovornim namreč očita, da je bil Real premalo aktiven na zimski nogometni tržnici.

Članki iz rubrike