Stanislav Štuhec Svet24.si

Kam je odšel Stanislav Štuhec? Svojci ga ...

Naj blok stoji na Pavšičevi ulici Svet24.si

Foto: Ponovno izbrali najlepši blok v Ljubljani

Damjan Žugelj Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo ...

asta-vrecko Reporter.si

Blamaža: levičarka Asta Vrečko namesto ...

rudiger Ekipa24.si

Genialno! Rüdiger vratarju Reala pomagal pred ...

femme-fatale, femme-fatale-2023 Njena.si

Skrito v raju: Igralka blestela na fotografiranju ...

elsnik Ekipa24.si

Uh, kakšne besede! Kapetan Olimpije Elšnik po ...

Ekipa SN
Ekipa SN
11 07.02.2023 09:16:45

Matko Obradović z odmevnim sporočilom navijačem Mure: Zaslužim si ...

Martin Metelko
V Fazaneriji je pisal zgodovino, v soboto si bo celjski dres prvič na uradni tekmi nadel ravno proti soboškim črno-belim. Marko Obradović grofovski ognjeni krst pričakuje nadvse umirjeno in hkrati samozavestno, v pogovoru posebej za Ekipo SN je razkril tudi ozadje dogajanja, ki je privedlo do predčasnega slovesa od Fazanerije.

Naključje, ali če hočete karkoli drugega, je hotelo, da se bo Matko Obradović v celjskem dresu prvič predstavil ravno proti Muri, s katero je spisal sijajno zgodbo. Sobotni dvoboj zato bržčas ne bo kot vsak drugi oziroma bo nekaj posebnega. Ali pač? »Saj veste, kako je ... Smo profesionalci, na vsaki tekmi brez izjeme moraš dati vse od sebe in biti čim boljši. Za vse ostalo, kar se dogaja okrog dvoboja, pa se mi zdi, da je bolj zanimivo za navijače, medije. Da je to zanje večji dogodek kot za nas, igralce. A vsekakor bo zanimiv obračun. Naj bo spektakel. In vesel sem, da je tako. Dobro je za slovenski nogomet, za ligo, da tudi katera druga preizkušnja poskrbi za večje zanimanje javnosti, ne le klasični derbi Maribor – Olimpija. To je gotovo pozitivno,« se je odzval 31-letni vratar.

V teh dneh je mogoče slišati razprave, kakšnega sprejema bo deležen pri vseh tistih, ki se jim po žilah pretaka črno-bela kri. »Ne vem, zakaj bi moralo biti kaj negativnega ... Mogoče mi je kdo kaj zameril zaradi odhoda v Celje. Čeprav se nočem hvaliti, vsi vedo, kaj sem naredil za Muro. Veliko! Veliko več, kot so pričakovali ali upali. Menim, da sem svoje opravil, kot se spodobi. Več kot to. Ne verjamem, da bo kaj negativnega. Če sem iskren, o tem nisem niti razmišljal, dokler mi niste zastavili tega vprašanja. Bomo videli, kako bo. Če ima kdo drugačno mnenje, kot ga imam jaz, s tem nimam nikakršnih problemov, mislim pa, da sem si zaslužil veliko spoštovanje navijačev Mure. Vseskozi, ko sem bil v Fazaneriji, smo imeli poseben odnos. Z moje strani se to ni spremenilo, bomo videli, ali se je z njihove,« je z zanimivim razmišljanjem postregel novopečeni grof.

CELOTEN POGOVOR Z MATKOM OBRADOVIĆEM O RAZLOGIH O ODHODU IZ MURE, CELJU IN ŠE ČEM SI LAHKO PREBERETE V TORKOVI TISKANI EKIPI SN, KI JO DOBITE TUDI NA TRAFIKA24.SI. 

Članki iz rubrike