reševalci gasilci avstrija Svet24.si

49-letnik na stopnišču napadel 50-letnico, jo ...

Srbski igralec Sergej Trifunović Svet24.si

Igralec Sergej Trifunović ponovno v primežu ...

Damjan Žugelj Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo ...

asta-vrecko Reporter.si

Blamaža: levičarka Asta Vrečko namesto ...

rudiger Ekipa24.si

Genialno! Rüdiger vratarju Reala pomagal pred ...

kyle-marisa-roth Odkrito.si

Nenadna smrt znane TikTok vplivnice

Luka Dončić Ekipa24.si

Dončič je kralj! Vsi se posebej pripravljajo na ...

nu
nu
1 15.08.2022 13:03:02

Najnovejše iz Ljudskega vrta: Znana je usoda Radovana Karanovića! Odločitev je padla ...

alesfevzer.com
Bo Radovan Karanović preživel zgodovinsko sramoto?

Še nikdar v samostojni Sloveniji Maribor ni izgubil šest tekem zapored. Katastrofalen niz, ki so ga vijoličasti nadaljevali včeraj v Domžalah, je dodobra zamajal stolček trenerja Radovana Karanovića, ki v zadnjem obdobju deluje povsem izgubljen. Tako s svojimi taktičnimi potezami kot s svojimi zgolj njemu razumljivimi izjavami. 


In če je Marko Šuler še nedolgo tega zatrjeval, da je Radovan Karanović trdno v sedlu in ga ne bo zamenjal niti če se Maribor ne uvrsti v skupinski del konferenčne lige (prva tekma zadnjega kroga kvalifikacij proti romunskemu Cluju je na sporedu v četrtek v Ljudskem vrtu, povratna teden dni kasneje v Romuniji), so zdaj po naših informacijah pod Kalvarijo sprejeli drugačno odločitev, in sicer naj bi Radovan Karanović že zelo kmalu postal bivši trener Maribora. 

Ali se bo to zgodilo že danes sicer še ni jasno, kajti Marko Šuler mora najprej najti Karanovićevega naslednika. Kot nam je uspelo izvedeti, si želijo v vijoličastem taboru novega trenerja najti že danes in ga tako posaditi na klop že za četrtkovo tekmo s Clujem. Če Štajercem ne bi uspelo v naslednjih urah najti novega stratega, se zna zgoditi, da bo tekmo z Romuni vodil Karanović ali morda celo začasni trener, toda nekaj je jasno: Radovanu Karanoviću so štete ure (ali dnevi) v vlogi glavnega mariborskega trenerja. Po šestih zaporednih porazih, po nekaj velikih blamažah, je vse skupaj pričakovano ... 

Članki iz rubrike