Mile Ćulibrk Svet24.si

Umrl izbrisani kralj pleskavic, velik prijatelj ...

Taylor Swift Svet24.si

Nov album Taylor Swift – 31 pesmi, vsaka s ...

Vežnaver Necenzurirano

Afera sodna stavba: ko je država plačala ...

ljudmila novak pl Reporter.si

Ljudmila Novak: »Če nekdo stokrat pove, da sem ...

620-24-reli1 Ekipa24.si

Grozljivka na reliju! Vsaj sedem mrtvih, 21 ...

Simon Vadnjal Revija Stop

Znani obrazi so zelo okoljsko ozaveščeni

pogacar Ekipa24.si

Kocine pokonci... Poglejte, komu je Pogačar ...

nu
nu
1 15.08.2022 11:09:49

Uhhh, kako je Rožman zbodel Maribor: To so besede, ki bodo še kako odmevale na Štajerskem

alesfevzer.com
Simon Rožman se je razveselil prestižne zmage nad nekdanjim klubom.

Po zmagi s 3:2 nad Mariborom je bil trener Domžal Simon Rožman zelo dobre volje. Razumljivo, njegova mlada ekipa je premagala aktualne slovenske državne prvake in skočila na tretje mesto prvenstvene lestvice. 


"Pohvala igralcem, zahvala našim privržencem. Res lepa kulisa. Na koncu smo, ko potegnemo črto, zasluženo zmagali. Odigrali smo dober prvi polčas. Žal mi je, da nismo šli s kakšnim golom prednosti na glavni odmor. V glavi imam predvsem dve prekinitvi. Dober drugi polčas, do samega zaključka, ko smo malce nespretno prejeli drugi gol, da smo tekmo naredili živčno. A še enkrat: Ko potegnemo črto, mislim, da smo si pripravili več, bili disciplinirani, agresivni in zelo veseli smo novih treh točk," je po tekmi dejal Simon Rožman. 

In se dotaknil tudi krize Maribora. "Nimam vpogleda v to, kaj se dogaja znotraj kluba. Vedno je Maribor bil institucija, ki je bila v vrhu slovenskega nogometa. Verjamem, da se bodo tja vrnili. Morajo pa marsikaj rešiti. To so njihove težave. Zagotovo pa imajo okrog kluba dovolj svetovalcev, tudi v mojem obdobju so veliko svetovali, mislim, da bodo lahko dali glave skupaj in našli pot iz krize," je s precej ironije v glasu spregovoril o 'svetovalcih okrog kluba', ki so problem vijoličastih že dlje časa. Bili so problem, ko je bil on trener Maribora. In so problem zdaj. Ironične besede, ob katerih bo zagotovo završalo v štajerski prestolnici ...  

Članki iz rubrike