reševalci gasilci avstrija Svet24.si

49-letnik na stopnišču napadel 50-letnico, jo ...

Dejan Süč Svet24.si

Poslanec Svobode se je zmotil, zato je bil sprejet...

Damjan Žugelj Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo ...

asta-vrecko Reporter.si

Blamaža: levičarka Asta Vrečko namesto ...

rudiger Ekipa24.si

Genialno! Rüdiger vratarju Reala pomagal pred ...

Pogled, ki pove vse! Odkrito.si

Meghan - ljubosumni izpad? Ženski ukazala, naj se...

Luka Dončić Ekipa24.si

Dončič je kralj! Vsi se posebej pripravljajo na ...

nu
nu
0 15.08.2022 09:41:12

Iz Milana se je po štirih letih vrnil domov, po uspešnem debiju pa ga je šokirala grozna novica

Profimedia
Po štirih letih v mestu mode, ki jih je sklenil z naslovom italijanskega prvaka, se je 27-letni nekdanji mladi španski reprezentant Samu Castillejo vrnil v domovino.

Krilni napadalec je okrepil Valencio, za katero je v la ligi debitiral minuli konec tedna. Pri zmagi z 1:0 nad Girono je na igrišču preživel 74 minut, veselje ob uspešnem debiju pa je skazila novica, ki ga je zadela po koncu tekme. Ko se je z družino, ki ga je spremljala na pomembni tekmi ob prelomnici v karieri iz Mestalle vrnil domov, je naletel na razdejanje. Omare so bile odprte, stvari pa razmetane na tleh.

"Hvala, ker ste mi ukdradli materialne, osebne in sentimentalne stvari," je Samu zlikovcem ironično sporočil na družbenem omrežju, zraven pa objavil fotografijo razdejanja.

samu castillejo


Zanimivo, Castillejo očitno prav privlači roparje. Pred dvema letoma je bil namreč tarča cestnih razbojnikov v Milanu. Ko se je z avtomobilom zaustavil pri rdeči luči na semaforju, sta se ob njegovem oknu pojavila dva roparja in mu v glavo uperila pištolo. Na koncu sta se zadovoljila s prestižno ročno uro.

Castillejo je kariero začel pri Malagi, nadaljeval v Villarrealu, avgusta 2018 pa se je ob odškodnini dobrih 21 milijonov evrov preselil k Milanu. Prejšnji mesec je Valencio okrepil kot prosti igralec.

samu castillejo 2
Profimedia

Članki iz rubrike