stojnice, belvedere Svet24.si

Foto: Prodajalci okupirali istrske ceste, stojnice...

mladič srne trava Svet24.si

Foto: Za varnost živali na travinju je mogoče ...

1701200126-dsc6052-01-1701200060836 Necenzurirano

Konflikt interesov? Nov zakon po željah glavnega ...

peter gregorcic sr Reporter.si

Peter Gregorčič igra Janševo igro: glavni cilj ...

anamarija lampic nico gross af Ekipa24.si

Slovenska zvezdnica z ostro kritiko smučarske ...

rudi-mlakar Njena.si

Rudi tudi v zunanjem svetu vse bolj priljubljen

parfumi Ekipa24.si

Kamera ujela znanega in uglednega slovenskega ...

nu
nu
0 15.08.2022 10:38:21

Drama na Old Traffordu! Po novi sramoti trener ten Hag kaznoval Ronalda in soigralce! Včeraj so morali ...

Profimedia
V taboru Manchestra Uniteda nič novega. Tudi začetek nove sezone ne kaže na izboljšanje, rdeči vragi pravzaprav še poglabljajo svojo krizo.

Domačemu porazu z Brightonom v prvem krogu premier lige je sledila katastrofa v Brentfordu. V zahodnem delu Londona je Manchester United s Cristianom Ronaldom v prvi postavi izgubil s 4:0 in po dveh krogih z gol razliko 1:6 in kakopak brez točk zaseda zadnje mesto. Da je na poti v drugo ligo, bi bilo vendarle preveč zlobno natolcevanje.

A dejstvo je, da nizozemski stratega Erik ten Hag, ki naj bi nekdanjega evropskega velikana spravil v red in ga vrnil na stare tirnice, ne uspeva obrniti stvari na bolje. Po boleči sobotni zaušnici je prečrtal vnaprej dogovorjen prosti dan in igralce poslal na kazenski trening.

Ten Hag je zvezdnikom zaukazal točno odmerjen tek - natančno 13,7 kilometra oziroma 8,5 milj. Zakaj? Ko je po tekmi z Brentfordom pogledal statistiko, ga je izjemno zmotil, če že ne šokiral podatek, da so med tekmo nasprotni igralci za ravno toliko več pretekli od njegovih varovancev.



Kako je simbolično kazen sprejel prvi zvezdnik Ronaldo, si lahko mislite. Po zadnjem porazu je Portugalec iz igrišča jezno odvihral, s trenerjem ten Hagom pa se ni želel rokovati.

Jasno je, da Ronaldo ni zadovoljen v klubu, pa tudi ten Hag ni zadovoljen z njegovimi muhami. Domnevno naj bi prvi zvezdnik ekipe že večkrat v klubski restavraciji jedel osamljen za svojo mizo.

Kaj sledi? Bržčas nič dobrega. V tretjem krogu na Old Trafford prihaja Liverpool, precej močnejši tekmec od Brightona in Brentforda.

Članki iz rubrike