GJtPNFnW4AAxeMl Svet24.si

Hud potres prizadel okolico Vidma; tla so se ...

433132554_2134136413613298_5685619191041566114_n Svet24.si

Policija prekinila iskanje male Danke v Banjskem ...

1663812312-036mv Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira ...

janez janša, shod Reporter.si

Kdo ima koga za norca? Janša, večkrat v ...

slovenija portugalska ronaldo 3 Ekipa24.si

Jaaaa!!! Norišnica v Stožicah, Slovenija na ...

Tako bo potekal sončni mrk, ki je marsikoga prestrašil do kosti Odkrito.si

8. april, 2024 - Mrk, ki prinaša katastrofo?!

peter prevc Ekipa24.si

Največji hit! Pojavil se je posnetek enega od ...

nu
nu
6 12.08.2022 12:51:20

Kakšna bombastična napoved Adama Deliusa: Olimpijo bom spravil v ligo prvakov!

alesfevzer.com
Predsednik Olimpije je še vedno nepriljubljen med navijači, vendar če mu bo uspelo kar napoveduje, se bo to zagotovo spremenilo.

Letošnja sezona je za zmaje zelo turbulentna, od začetka, ko sta bila dramatično odpuščena Robert Prosinečki in Mladen Rudonja in je v klubu vladalo izredno stanje, do sedaj, se je marsikaj spremenilo. Vsaj kar se tiče vzdušja okoli kluba, zato je zaslužen Albert Riera, ki je klub spravil na vrh prvenstvene lestvice s štirimi zmagami na štirih tekmah.

Še vseeno pa so številni navijači nezadovoljni z delom vodstva kluba, toda Delius ostaja optimističen ter prepričan v svoj uspeh pri Olimpiji. V pogovoru za Delo je dal bombastično napoved: »Če nimate cilja priplezati na Mount Everest, ga nikoli ne boste dosegli. Gremo počasi, brez dela pa ne bo šlo. Vsi skupaj moramo temeljito zavihati rokave in se potruditi, da bi bili čez dobro leto vsaj v skupinskem delu konferenčne lige. In ko v enem letu narediš tako velik korak, je v prihodnosti mogoče vse. Seveda ne v enem letu, ampak v petih letih pa že, kajne?« je povedal Nemec in izrazil željo, da Olimpijo na dolgi rok pripelje v ligo prvakov in zgradi močen klub v državni prestolnici.

Jasno mu je tudi, da potrebuje letni proračun povečati na vsaj tri milijone: »Tega se zavedam. Kot tudi spoznanja, da bi iz leta v leto za milijon ali dva povečevali ta proračun. Če napadate to, kar mi napadamo, morate nekaj vložiti. Toda naš kader ne sme šteti več kot 20 igralcev, ob njih so še trije vratarji.«

Zagotovo gre za velike obljube in besede, na vas pa je, če jim verjamete ali ne.

Članki iz rubrike